De app GoBright toevoegen aan Microsoft Teams

De GoBright app voor Microsoft Teams opent de GoBright Portal binnen Teams voor eenvoudige toegang tot uw boekingen.

De app toevoegen aan Microsoft Teams

1. Open Microsoft Teams
  2. Klik linksonder op Apps
    De rechterzijbalk in Teams
  3. Zoek naar de app GoBright en selecteer deze
    Het pictogram van de GoBright App
  4. Klik op de knop Toevoegen
  5. Optioneel: Klik met de rechtermuisknop op het pictogram GoBright en klik op Pin to voor gemakkelijke toegang.
    Het pictogram Pin

Installeer de Gobright - MS Teams App voor de hele organisatie.

Apps voor uw organisatie kunnen worden beheerd in de Teams admin center portal. Gedetailleerde informatie vindt u in dit artikel van Microsoft.

https://learn.microsoft.com/en-us/microsoftteams/manage-apps

Als u de app niet kunt vinden of installeren

Teameigenaren kunnen beperken wie apps kan toevoegen. Neem contact op met uw IT-afdeling voor meer informatie.