Kan een display worden geïnstalleerd voordat de software is geconfigureerd?

Ja.

Het is mogelijk om de applicatie op het scherm te installeren voordat er iets is geconfigureerd binnen de GoBright Portal. De stappen om de app te installeren zijn te vinden in het onderstaande artikel:

Installeren van geïntegreerde displays

Als het display klaar is, moet het een activeringscode tonen die uit 8 cijfers en/of letters bestaat. Het display is nu geïnstalleerd, het kan worden geactiveerd door de code in te voeren in het GoBright portaal.