Kan Outlook worden gebruikt om vergaderingen te boeken?

Ja.

Wanneer GoBright geïntegreerd is met Office 365 of Microsoft Exchange is het mogelijk om Outlook te gebruiken/blijven gebruiken om vergaderingen te creëren. Dit betekent dat gebruikers geen nieuw ruimtereserveringssysteem hoeven te leren om GoBright te kunnen gebruiken.

Bovendien kan de Outlook-plugin in combinatie worden gebruikt om vergaderingen te boeken. Om hier meer over te weten te komen en de plugin te installeren kunnen de volgende artikelen bekeken worden:

Outlook Plugin

Boek een kamer met behulp van de Outlook-plugin