Gecertificeerd/ondersteund hardwareoverzicht

GoBright certificeert specifieke hardware voor gebruik als Room Displays, Wayfinders, Mapviewers, Sensors en GoBright View Players.

Gecertificeerde hardware kan worden beheerd vanaf het GoBright platform, wat betekent:

• Grondig getest
  • Updates op afstand
  • Nachtmodus (display wordt automatisch in- en uitgeschakeld)
  • Automatische herstart
Gecertificeerde geïntegreerde aanraakschermen (Meet-Work-Visit)

De volgende displays zijn gecertificeerde geïntegreerde aanraakschermen (speler en aanraakscherm):

Merk Model OS Kamerweergave Weg
zoeker
Kaart
Viewer
Bezoek
(alleen portret)
EOL4
Philips 10BDL4551T Android 8.1 ja ja ja ja -
Philips 10BDL4151T Android 7.1.2 ja ja ja ja -
Philips 10BDL3051T Android 4.4.4 ja ja geen ja 3 31/12/2022
Philips 24BDL4151T Android 7.1.2 ja ja ja ja -
ProDVX APPC X serie Android
8.1, 9.0
ja ja ja ja -
ProDVX APPC SLB / SLBN 8 6.0, 8.1, 9.0 ja ja ja ja 2 -
ProDVX APPC EL-reeks Android 6.0, 8.1 ja 5 ja ja 5 ja 1
ProDVX APPC DSK serie Android 5.1, 6.0, 8.1 ja ja ja ja 2 -
ProDVX APPC DSQ-reeks Android 4.4.4, 5.1 ja ja geen ja 2 31/12/2022
IAdea WRP-1000 serie

Android 9.0 met toegevoegde firmware 7

ja ja ja ja
IAdea XDS-serie

Android 7.1 met addon firmware 7

ja 9 ja ja ja 2, 6
LG 10SM3TB
(einde levensduur)

Android 4.4.4

ja ja geen ja 1, 3 31/12/2020
Yealink KamerPaneel

Android 9.0

ja ja ja 1

1) Geen camera beschikbaar, foto's maken en badges scannen is niet mogelijk op deze modellen.
2) De camera is optioneel. Let op: u hebt een camera nodig om foto's te maken en badges te scannen.
3) Afdrukken van badges naar Brother-printers is niet mogelijk op deze modellen, omdat hiervoor Android 5.1 of hoger vereist is.
4) EOL (End-of-life/End-of-support) betekent dat GoBright de software voor deze modellen na de vastgestelde datum niet meer actief zal testen of onderhouden.
5) Kioskmodus wordt momenteel niet ondersteund op de ProDVX EL-serie. Gelieve de kiosk modus manueel in te schakelen binnen de Android instellingen van het toestel.

6) QR-Code scanning is niet mogelijk op deze apparaten.
7 ) Op IAdea-apparaten moet de IAdea GoBright addon-firmware geïnstalleerd zijn om een gecertificeerd apparaat te worden, verkrijgbaar bij IAdea. Zonder deze firmware is het geen gecertificeerd apparaat en zal het apparaat niet correct werken. Bekijk dit artikel voor het installeren van de IAdea GoBright addon.

8) ProDVX APPC SLBe (enterprise) is in ontwikkeling om samen met ProDVX ondersteund te worden.

9) IAdea XDS-1078-A9 wordt niet ondersteund vanwege niet beschikbare oranje kleur voor LED-lampje

Gecertificeerde stand-alone spelers (Meet-Work-Visit)

De volgende spelers zijn gecertificeerde spelers (extern scherm nodig):

Merk Model Besturingssysteem Kamerweergave Wayfinder Mapviewer EOL 1
ProDVX ABPC 4200
ABPC 4220
Android 9.0 ja ja ja
ProDVX ABPC 543 Android 4.4.4, 5.1 ja ja ja 31/12/2022
IAdea MBR-1100 Android 7.1 met addon firmware ja ja ja

1) EOL (End-of-life/End-of-support) betekent dat GoBright de software voor deze modellen na de vastgestelde datum niet meer actief zal testen of onderhouden.

Gecertificeerde RF-sensor-hardware (Meet-Work-Visit)

De volgende hardware is gecertificeerd voor gebruik als RF-sensorhardware.

Sensoren

Model Doel Gegevensoverdracht
Bezettingssensor (RFDOS1) Meting bureaubezetting & no-show detectie Draadloos (RF)
PIR Ruimtesensor (RFROS1) Kamer no-show detectie Draadloos (RF)

Ontvangen van gegevens (RF)

Voor de ontvangst van de gegevens van de draadloze sensoren is een ontvanger plus antenne nodig.

Geadviseerde set:

Merk Model Besturingssysteem Doel Connectiviteit
GoBright

MGW101-DP06
of
MGW101-DP08 (PoE)

Linux Gateway Bekabelde Ethernet-verbinding
MINI RF ontvanger - Ontvangen van RF signaal USB naar de verwerkingseenheid

Alternatieve set:

Merk Model Besturingssysteem Doel Connectiviteit
ProDVX ABPC 543 Android 5.1 Verwerkingseenheid Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
MINI RF ontvanger - Ontvangen van RF signaal USB naar de verwerkingseenheid

Gecertificeerd GoBright Bekijk hardware (Bekijk)

De volgende hardware is gecertificeerd in combinatie met GoBright View. De Windows-spelers hebben een gecertificeerde image voorgeïnstalleerd die GoBright View bevat.

GoBright View op Android-apparaten is momenteel in bèta.

GoBright View for Android vereist Android 8 of hoger

Gecertificeerde spelers

Merk Model Besturingssysteem Doel Connectiviteit

Advantech Industrial
Player + GoBright Certified Windows Image

DS-081
DS-082
Voorgeïnstalleerde
GoBright gecertificeerde Windows 10 Image
Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
LG WP400
WP401
WP402
webOS 4.0 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
IAdea XMP-8550 (beta)
XMP-8552 (beta)
Android 12 met aanvullende firmware 3 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
ProDVX ABPC-4220 (beta) Android 9 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding

1 GoBright View vereist Android 8 of hoger. Hoewel een Android-versie lager dan 8 beschikbaar is voor dit apparaat, moet dit apparaat worden geüpdatet naar ten minste Android 8.
2 ProDVX APPC SLBe (enterprise) is samen met ProDVX in ontwikkeling om ondersteund te worden.
3 IAdea-apparaten moeten de IAdea GoBright addon-firmware geïnstalleerd hebben om een gecertificeerd apparaat te worden, verkrijgbaar bij IAdea. Zonder deze firmware is het geen gecertificeerd apparaat en zal het apparaat niet correct werken.

Gecertificeerde displays met geïntegreerde speler

Merk Model Besturingssysteem Doel Connectiviteit
LG

SM5KE
SH7E
UH5E
UH5F
UM3E
UH5PE

webOS 4.0 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
LG

SM3G
UM3(D)F
UH5F
UH7F
UL3G

webOS 4.1 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
LG

SM5J
UL3J UH5J
UH7J

webOS 6.0 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
Philips D-lijn (beta) Android 8.0 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding

1 GoBright View vereist Android 8 of hoger. Hoewel een Android-versie lager dan 8 beschikbaar is voor dit apparaat, moet dit apparaat worden geüpdatet naar ten minste Android 8.
2 ProDVX APPC SLBe (enterprise) is samen met ProDVX in ontwikkeling om ondersteund te worden.
3 IAdea-apparaten moeten de IAdea GoBright addon-firmware geïnstalleerd hebben om een gecertificeerd apparaat te worden, verkrijgbaar bij IAdea. Zonder deze firmware is het geen gecertificeerd apparaat en zal het apparaat niet correct werken.

Gecertificeerde geïntegreerde aanraakschermen (bèta)

Merk Model Besturingssysteem Doel Connectiviteit
Philips 10BDL4551T (bèta) Android 8.1 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
ProDVX APPC X-serie (bèta) Android 8.1, 9.0 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
ProDVX APPC SLB / SLBN 1, 2 Android 8.1, 9.0 (bèta) Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
ProDVX APPC EL serie 1 Android 8.1 (bèta) Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
ProDVX APPC DSK serie 1 Android 8.1 (bèta) Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding
IAdea WRP-1000 (bèta) Android 9.0 met aanvullendefirmware3 Digital Signage Bekabelde Ethernet- of WiFi-netwerkverbinding

1 GoBright View vereist Android 8 of hoger. Hoewel een Android-versie lager dan 8 beschikbaar is voor dit apparaat, moet dit apparaat worden geüpdatet naar ten minste Android 8.
2 ProDVX APPC SLBe (enterprise) is samen met ProDVX in ontwikkeling om ondersteund te worden.
3 IAdea-apparaten moeten de IAdea GoBright addon-firmware geïnstalleerd hebben om een gecertificeerd apparaat te worden, verkrijgbaar bij IAdea. Zonder deze firmware is het geen gecertificeerd apparaat en zal het apparaat niet correct werken.

Gecertificeerde LINAK hardware (Werk)

De volgende hardware is gecertificeerd door LINAK om te functioneren met de GoBright Connect:

Model Beschrijving Connectiviteit Energiebron
LINAK Bedieningsbox, type CBD6 Control Box die hoogte-informatie van en naar de Connect verstuurt, en de aangesloten elektrische poten bedient Verbindingskabel met LINAK voeding+interface LINAK DC poort op bedieningskast
LINAK Elektrische poten, type IC Elektrische poten met geïntegreerde controlebox die hoogte-informatie van en naar de Connect stuurt Verbindingskabel met LINAK voeding+interface Van stroomadapter via LINAK DC splitter
LINAK Frame, type DF2 Volledig frame met elektrische poten met geïntegreerde controlebox die hoogte-informatie verstuurt van en naar de Connect Aansluitkabel met LINAK interface+USB voeding USB-voeding (bijv. USB-adapter)

Gecertificeerde printers (Visit, printen van badges)

Voor het afdrukken van badges vanaf de bezoekersregistratiekiosk zijn er twee mogelijkheden:

Rechtstreeks afdrukken

Het is mogelijk om direct vanaf het tablet te printen naar specifiek ondersteunde printers met de ondersteunde supplies.

De volgende printer/voeding-combinaties worden ondersteund:

Merk Model Ondersteunde connectiviteit Ondersteunde benodigdheden Minimaal vereist
Android versie
Brother

QL-820NWBc

QL-820NWB (EOL)

Netwerk (bekabeld/wifi), Bluetooth Brother DK-N55224, DK-22251, DK-44205, DK-11234 Android 5.1

GoBright Badge afdrukservice

Met de tussenliggende GoBright Badge Printing Service kunt u afdrukken naar een geïnstalleerde Windows-printer.
De GoBright Badge Printing Service moet worden geïnstalleerd op een Windows Server, en de printer moet lokaal op die server zijn geïnstalleerd (maar kan ook een netwerkprinter zijn).

De volgende printermodellen zijn getest voor het afdrukken van badges:

Merk Model
Fargo DTC 1250e