Sluit de GoBright app op een scherm

Zodra een apparaat is geactiveerd, is het voor een gewone gebruiker niet mogelijk om in de instellingen van het apparaat te gaan.

Dus als u bijvoorbeeld netwerkinstellingen wilt wijzigen, is dat niet op een standaardmanier mogelijk.

Kioskmodus verlaten

Om te voorkomen dat onbevoegden de instellingen van het apparaat kunnen wijzigen, draait de app in 'kioskmodus'. Dit betekent dat er een speciale manier is om bij de instellingen van het apparaat te komen.

Stap 1: Krijg toegang tot de instellingen

Om toegang te krijgen tot de instellingen, moet u een specifieke reeks swype-bewegingen uitvoeren.

Voer de volgende swype-bewegingen uit op het display, als drie afzonderlijke swypes:

De bewegingen zijn: swype omlaag, [vinger loslaten], swype links, [vinger loslaten], swype omhoog.

Let op: dit zijn drie afzonderlijke swype-bewegingen, het is noodzakelijk om uw vinger van het scherm te halen na elke swype-beweging.

(Geanimeerd voorbeeld hieronder)

Stap 2: Systeem admin-pincode

Omdat de Swype-bewegingen altijd hetzelfde zijn, is er ook de admin-pincode. Zonder de admin-pincode kunt u niet in de instellingen komen.

Controleer eerst of de pincode is ingesteld in uw displayprofiel. Ga naar GoBright Portal > Settings > Devices > Profiles.

Selecteer het Visit-, MapViewer-, WayFinder-, Control-, Gateway- of het Room Display Profile. Het selectievakje 'Beveiligde instellingen' moet zijn ingeschakeld om een pincode te kunnen gebruiken. Eenmaal geactiveerd, krijgt het apparaat zijn pincode van het profiel.

Gebruik deze knop om te wisselen tussen de oude en de nieuwe lay-out