Bureaus configureren

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe bureaus kunnen worden geconfigureerd.

Bureaus beheren

Log in op het GoBright portaal met uw manageraccount, en kies Instellingen > Werk.

Selecteer Desks in het submenu aan de linkerkant.

De lijst met bureaus verschijnt aan de rechterkant.

Tags in GoBright.png

Een bureau configureren

Begin met het toevoegen van een nieuw bureau door op de blauwe knop 'Toevoegen' te drukken of selecteer een bestaand bureau om te bewerken.

Algemeen

In het algemene gedeelte kunt u de algemene instellingen van het bureau instellen.

Het is aan te bevelen de bureaus een naam van ten minste drie tekens te geven, bijvoorbeeld: "Bureau 01".

Met 'Profiel' kunt u een instellingen-profiel selecteren, dat bepaalt hoe de balie zich in het systeem gedraagt. Bijvoorbeeld, of no-show detectie is ingeschakeld, of het bureau boekbaar is, etc.

Er kunnen boekingsinstructies worden toegevoegd die kunnen worden bekeken wanneer een boeking wordt gemaakt.

Plaats en sluiting van een bureau

De locatie kan worden gekozen uit de lijst van toegevoegde locaties. Dit zal ook de tijdzone instellen gebaseerd op de gedefinieerde locatie. Als geen locatie is gekozen moet de tijdzone handmatig worden geconfigureerd voor de kamer.

Bureaus kunnen (tijdelijk) worden afgesloten, zodat niemand ze kan gebruiken. Hierdoor worden alle geactiveerde apparaten op het bureau, zoals de Connect, uitgeschakeld.

Opties

In de sectie opties kunt u kiezen welke voorzieningen in de kamer beschikbaar zijn, bijvoorbeeld een LCD-scherm, videoconferencing, enz.

Batchgewijs bijwerken van bestaande bureaus

Bestaande bureaus kunnen als een veelvoud worden geselecteerd en nieuwe instellingen kunnen in bulk worden toegepast.

Log in op het GoBright portaal met uw manageraccount, en kies Instellingen > Werk.

Desks die moeten worden bijgewerkt, kunnen worden geselecteerd door de vakjes aan te vinken.

Selecteer vervolgens de optie Bulkupdate.

Selecteer het veld dat u wilt bijwerken

Selecteer de nieuwe instelling voor de bureaus

Bevestig de bulkupdate door de blauwe knop Bulkupdate te selecteren.

Knop bulkupdate.png