RS-232 configureren op een LG WP400 of WP401

Om commando's over RS-232 van een LG WP400 of LG WP401 naar een externe monitor te sturen heeft u het volgende nodig:

• Een RS-232 (mini-jack) naar een RS-232-ingang die de externe monitor heeft (mogelijk mini-jack of DSUB)

Stel dit dan als volgt in:

1. Steek de mini jack RS-232 kabel in de RS-232C IN poort op de LG LG WP400 of LG WP401. Dit is de ZWARTE mini jack poort, naast de mini jack IR poort.
    Opmerking: gebruik NIET de groene RS-232 OUT poort
  2. Open het GoBright View Portaal
    1. Ga naar het tabblad Apparaat
    2. Open het apparaat
    3. Onder Externe apparaten, klik op de kleine + knop of wijzig de huidige waarden
    4. Stel COM-poort in op 1(zonder voorvoegsel)
    5. Stel de andere waarden in op wat de externe monitor kan begrijpen (raadpleeg de handleiding van de externe monitor)
    6. Klik op Opslaan
    7. Klik op Configuratie bijwerken