Apparaatstatus (pictogramkleuren)

De kleur van het pictogram geeft de status van het toestel aan.

Tags in GoBright.png

Kleur Status/Oorzaak Wat te doen?
Geel

Apparaat miste een hartslag

  • Kom over een uur of drie terug.
  • (her)start de View app
  • Herstart het apparaat
  • Controleer de netwerkverbinding van het apparaat
Grijs Apparaat niet geactiveerd Activeer het apparaat
Red Apparaat is offline (langer dan een paar uur)
  • (her)start de View app
  • Herstart het apparaat door het uit en weer aan te zetten
    (herstarten vanaf het portaal werkt niet omdat er geen verbinding is).
  • Controleer de netwerkverbinding (kabel, internetverbinding, IP-instellingen)
  • Gebruik dit artikel over Firewall configuratie om te controleren of u onze URL's of IP-adressen blokkeert.
Groen Apparaat is online

Dit artikel komt uit het Helpcentrum van GoBright.

Bekijk origineel artikel

Vragen? Ga naar onze FAQ

Heb je een vraag? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Blader door de FAQ's

Help Center

Een goudmijn voor alle IT en Facility Managers. Verdiep je in de technische details van onze producten en oplossingen.

Bezoek het Helpcentrum

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle Smart Office ontwikkelingen en onze oplossingen? Schrijf je dan nu in.

Nu abonneren