Waarschuwing: verzenden SMS/notificatie mislukt. Wat moet ik doen?

Als dit bericht verschijnt in e-mails aan hosts van bezoekers:

Het verzenden van SMS/notificatie is mislukt, neem hierover contact op met uw systeembeheerder

SMS- en/of pushmeldingen zijn ingeschakeld binnen de GoBright Portal, maar het telefoonnummer van de host is niet aanwezig en/of de host heeft de mobiele app GoBright niet geïnstalleerd, zodat pushmeldingen niet kunnen worden afgeleverd.

Dit is een gecombineerde waarschuwing voor zowel SMS- als pushberichten. Dit bericht kan dus zelfs verschijnen als SMS niet is ingeschakeld in je GoBright omgeving.