Gateway NTP Server configuratie

GoBright maakt gebruik van NTP(Network Time Protocol) om alle tijden op de displays te synchroniseren. Daarom is een NTP Server setup nodig op de GoBright Gateway en displays. Standaard is dit als volgt geconfigureerd:

http://0.pool.ntp.org/
http://1.pool.ntp.org/

Deze instelling kan worden gewijzigd volgens de onderstaande configuratiestappen:

Configuratie van de gateway

De Gateway heeft NTP synchronisatie nodig om te werken. Dus voordat de Gateway geactiveerd kan worden of überhaupt kan werken, moet NTP goed werken.

• Gebruik een tool (zoals ipscan) om het IP-adres van de gateway te vinden of controleer het IP-adres in het GoBright portaal onder Instellingen > Apparaten
  • Ga naar de gateway door het IP- en poortnummer 8080 in te voeren:
    192.168.0.1:8080
  • Log in met de pincode die is ingesteld in het Gateway profiel. Als er geen pincode is ingesteld, laat u dit veld leeg en drukt u op Aanmelden
  • Tags in GoBright.png
    Merk op dat in dit scherm de NTP, Datum & tijd onderaan worden weergegeven en geverifieerd.

• Druk op de knop Instellingen in de rechterbovenhoek
  • Verander de Waarde van de NTP-server en druk op Save

Configuratie van het display

Volg de onderstaande stappen om de NTP-serverinstellingen op het scherm te wijzigen:

• Toegang tot het beheerpaneel van het scherm met de magische veeg
  • Voer de pincode van het apparaat in
  • Kies Datum en Tijd
  • Selecteer NTP Server en pas de instelling aan
  • Herstart de display om de wijzigingen te effectueren