GoBright Voldoen aan uitvoering van andere middelen

In dit artikel willen we de mogelijkheden met GoBright Meet en Outlook/Office 365 toelichten.

Standaard wordt ons platform gebruikt voor de integratie van Room mailboxen om van overal kamers te kunnen boeken. Het is echter mogelijk om verschillende soorten resource mailboxen te integreren in uw GoBright omgeving. In dit artikel bespreken we Car parking en Carpooling als resource.

In de twee onderstaande gevallen ziet u voorbeelden van die middelen.

Hulpbron 1: Parkeergelegenheid

In GoBright kunt u een resource mailbox toevoegen en deze toewijzen aan een parkeerplaats, zodat u een parkeerplaats kunt reserveren en verschillende gebruikersrollen kunt toewijzen om de parkeerplaatsen in te sluiten en/of uit te sluiten.

Bijvoorbeeld, in GoBright kunt u de resource mailbox van uw Car Parking toevoegen als een "Room" onder Meet en optioneel het volgende instellen:

- Voorzieningen: Auto Parkeren of Typen: Auto Parkeren

- Plattegrond: teken een plattegrond van uw parkeerterrein en wijs de parkeerplaatsen toe aan een autoparkeerelement

- Locatie: wijs het parkeerelement en de kaart toe aan een nieuwe locatie om te gebruiken voor filteren en toekennen van gebruikersrollen

Met deze set-up kunt u een parkeerplaats reserveren via GoBright, GoBright Outlook Plugin, GoBright Mobile app en Mapviewer.

Hulpbron 2: Carpool

In GoBright kunt u een resource mailbox toevoegen en die toewijzen aan een auto voor carpooling, zodat u een auto kunt reserveren en verschillende gebruikersrollen kunt toewijzen om de parkeerplaatsen van de auto in te sluiten en/of uit te sluiten.

Bijvoorbeeld, in GoBright kun je de resource mailbox van je Carpool toevoegen als een "Room" onder Meet en optioneel het volgende instellen:

- Voorzieningen: Auto of Types: Carpool

- Plattegrond: teken een plattegrond van uw parkeerterrein en wijs de parkeerplaatsen toe aan een auto voor carpooling

- Locatie: wijs het auto-element en de kaart toe aan een nieuwe locatie om te gebruiken voor filteren en toekennen van gebruikersrollen

Met deze instelling kunt u een auto reserveren voor carpooling via GoBright, GoBright Outlook Plugin, GoBright Mobile app en Mapviewer.