Hiërarchie

Wanneer een apparaat wordt toegevoegd, wordt het onderdeel van de huidige hiërarchie. Dit wordt gebruikt om bepaalde apparaten te groeperen en een duidelijk overzicht te bieden.

Tags in GoBright.png

Voor een enkel apparaat hebben we niet meer nodig dan een enkele map zoals in het voorbeeld hierboven. Maar bij het toevoegen van meerdere apparaten over meerdere ruimtes loont het de moeite om een duidelijke structuur aan te brengen.

Mappen configureren

Om een map aan te maken of te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op een bestaande map. Er worden drie opties weergegeven:

• Toevoegen.leidt tot een van de drie onderstaande opties)
    • Hoofdmap, dit creëert een nieuwe map die los van andere mappen wordt toegevoegd
    • Submap, dit creëert een nieuwe map binnen de map die momenteel geselecteerd is
    • Apparaat, dit voegt een nieuw apparaat toe in de map die momenteel is geselecteerd
  • Verwijderen: verwijdert de map of het apparaat
  • Bewerken: wijzigt de naam en/of het profiel van de map

Een structuur creëren

Wij raden sterk aan een structuur te creëren die past bij de locatie of die zinvol is voor de organisatie. In de meeste gevallen zou dit vergelijkbaar zijn met het onderstaande voorbeeld, gebaseerd op verschillende verdiepingen binnen een gebouw:

Apparaatstatus (pictogramkleuren)

De kleur van het pictogram geeft de status van het toestel aan.

Tags in GoBright.png

Kleur Status/Oorzaak Wat te doen?
Geel

Apparaat miste een hartslag

• Kom over een uur of drie terug.
  • Herstart het apparaat
  • Controleer de netwerkverbinding
  • (her)start de View app
Grijs Apparaat niet geactiveerd Activeer het apparaat
Red Apparaat is offline (langer dan een paar uur)
  • Start het apparaat opnieuw op (opnieuw opstarten vanaf het portaal werkt niet omdat er geen verbinding is. Start het apparaat opnieuw op)
  • Controleer de netwerkverbinding (kabel, internetverbinding, ip-instellingen)
  • (her)start de View app
  • Gebruik dit artikel over Firewall-configuratie om te controleren of u onze URL's of IP-adressen blokkeert
Groen Apparaat is online