Een Teams-link toevoegen aan een boeking

Om (automatisch) een Teams-link toe te voegen aan een boeking gemaakt via de GoBright Portal of GoBright mobiele app, een kamerpaneel of een kaartviewer, moet je Office365 Graph koppelen:

1. Ga naar het beheercentrum
    2. Selecteer de integratie
    3. Klik op de knop Link (Teams link)

U kunt nu handmatig een Teams-link toevoegen wanneer u een boeking maakt via de GoBright Portal of de GoBright mobiele app. Bij het boeken via een kamerpaneel of een kaartviewer is er geen optie om handmatig een Teams-link toe te voegen, maar, een Teams-link kan automatisch worden toegevoegd, lees hieronder.

Automatisch een Microsoft Teams link toevoegen

Als u automatisch een Microsoft Teams-koppeling wilt toevoegen, schakelt u deze functie in het kamerprofiel in:

1. Ga naar Instellingen > Ontmoeten > Profielen
    2. Open een profiel of maak een nieuw profiel aan
    3. Schakel de functie Automatisch inschakelen Microsoft Teams vergadering in

Nu wordt een Microsoft Teams link toegevoegd aan alle boekingen van kamers met deze functie ingeschakeld in het profiel, ook bij het maken van een boeking via een kamerpaneel of kaartweergave en ook bij het maken van een privéboeking.

De Teams link is klikbaar!
Gebruikers kunnen de Teams vergadering direct openen vanuit de GoBright Portal of GoBright mobiele app.

Meer informatie over integraties

Meer informatie over kamerprofielen