Hygiënische bureaus

Elk bureau dat is gebruikt, zal op een bepaald moment moeten worden schoongemaakt, vooral tijdens deze periodes. In de meeste gevallen verdient het de voorkeur het bureau na elk afzonderlijk gebruik te reinigen, en dat is precies wat de 'Hygienic desk mode' doet.

Telkens wanneer een bureau gemarkeerd is om schoongemaakt te worden, zal de Connect een paarse gloed uitstralen. Dit zal ook zichtbaar zijn op de Glow en Mapviewer. Omdat alleen mensen die verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van het bureau moeten kunnen aangeven wanneer een bureau weer beschikbaar komt, zijn er specifieke rechten die ingesteld kunnen worden.

Vereiste(n)

Merk op dat de Gateway minstens versie 5.1 nodig heeft om de Hygienic Desks te laten functioneren. Om de Gateway(s) bij te werken:

• Ga naar Instellingen > Apparaten
  • Klik op Gateways
  • Selecteer een Gateway om de details te openen
  • Druk op de knop Bijwerken
  • Selecteer "Zo spoedig mogelijk" en selecteer versie 5.1 of hoger
  • Druk op de knop Opslaan

Activeer de modus

Bureaus kunnen de hygiënische modus gebruiken als deze is ingeschakeld in hun profiel. Er zijn nog enkele andere instellingen met betrekking tot sensoren die hier ook kunnen worden geconfigureerd:

• Log in op het GoBright portaal met uw manager account, en kies Instellingen > Werk > Profielen
  • Kies nu een bureau profiel en selecteer het om het te bewerken
  • Onder Algemeen kan de Hygiënische modus worden ingeschakeld.

Tags in GoBright.png

Deze instelling is standaard uitgeschakeld. Als je deze instelling inschakelt, worden andere instellingen eronder, waar een bureausensor kan worden gebruikt om de hygiënemodus automatisch te activeren na een bepaalde tijd, overbrugd:

of stel een specifiek tijdstip in waarop de hygiënemodus moet worden geactiveerd:

Een bureau sluiten

Om te voorkomen dat mensen één of meer specifieke bureaus volledig gebruiken, is het mogelijk om een bureau te 'sluiten'. Dit zorgt ervoor dat het op geen enkele manier gebruikt kan worden en dat het grijs wordt op de mapviewer. Volg de onderstaande stappen om een balie te sluiten:

• Log in op het GoBright portaal met uw manager account, en kies Instellingen > Werk > Bureaus
  • Voeg nu een nieuw bureau toe met de '+' knop, of selecteer een bestaand bureau om te bewerken
  • Ga in de instellingen naar de instelling Gesloten en vink het vakje aan
  • Sla de wijzigingen op om het bureau te sluiten

Hygiënische bureauvergunningen

Omdat er maar een handvol mensen zijn die het bureau mogen schoonmaken, hebben we een paar nieuwe rechten toegevoegd in de gebruikersrol sectie. Volg de onderstaande stappen om deze rechten te bekijken en te bewerken:

• Log in op het GoBright portaal met uw beheerdersaccount en kies Instellingen > Gebruikers > Rollen
  • Voeg nu een nieuwe rol toe met de '+' knop, of selecteer een bestaande rol om te bewerken
  • Kies een optie uit het dropdown menu om de machtigingen voor het hygiënisch bureau te selecteren
  • Sla de wijzigingen op om de rolmachtigingen te wijzigen