Installatie van GoBright Android App op IAdea-displays

De display opstarten

1. Inbedrijfstelling van het display
  2. Sluit het scherm aan op het internet*
  3. De GoBright app zou automatisch moeten starten met een installatiewizard en daarna een activeringssleutel tonen.
  4. Als GoBright niet is geïnstalleerd en/of u meldingen krijgt van niet-ondersteunde hardware terwijl het scherm in het ondersteunde hardware overzicht staat, installeer dan de IAdea - GoBright Add-on.
  5. Ons advies is om eerst te controleren of de laatste Firmware is geïnstalleerd op dit apparaat, u kunt deze vinden op de IAdea Support-pagina
  6. Installeer Iadea - GoBright Display Add-on via de onderstaande instructies:

Download IAdea - GoBright Weergave-add-on

Omdat de IAdea-schermen niet geroot zijn, is het niet mogelijk om met een niet-geautoriseerde app te communiceren met de hardware/ noodzakelijke systeeminstellingen te wijzigen.

Om dat te kunnen doen heeft IAdea een Firmware Add-on ontwikkeld die de GoBright app inzet, de GoBright app autoriseert en de juiste Android Instellingen voor onze app instelt.

Hieronder vindt u per displaytype de juiste Add-on:

WRP-1000

Downloadlink 1.0.12 (nieuwste)

Download link (v1.0.8)

XDS-1088, XDS-1588, XMP-7500

Downloadlink 1.0.11 (nieuwste)

Download link (v1.0.8)

MBR-1100, XDS-1078-A7

Downloadlink 1.0.9 (nieuwste)

Download link (v1.0.7)

Installatie van de IAdea - GoBright Display Add-on

1. Download het GoBright Addon-bestand voor uw IAdea-apparaat (zie hierboven).
  2. Plaats het .PKG-bestand in de root van een FAT32-geformatteerd USB-station.
  3. Sluit de app GoBright (indien geïnstalleerd) door de magische veegbeweging uit te voeren en vervolgens op Exit te drukken.
  4. Druk op de knop Pauze in het midden van het scherm om naar de instellingsmodus te gaan.
  5. Druk op de Afsluitknop
    • Bij sommige modellen moet u een pincode invoeren. Veeg de vergrendelknop omhoog en voer de code 010101 in.
  6. Druk op de knop Geavanceerd in de rechterbovenhoek
  7. Perssysteem
  8. Druk op Firmware update
  9. Selecteer "pakket handmatig installeren vanaf USB-stick".

Ga verder met het activeren van de GoBright Display app op IAdea:

1. Na het herstarten zou de GoBright Device app automatisch moeten starten met een installatiewizard.
  2. De app zal om de nodige toestemmingen vragen om het toestel te gebruiken en te beheren, gelieve deze allemaal toe te staan/te bevestigen
  3. De app zal vragen om de datum, tijd en tijdzone te controleren
  4. Kies "Bevestigen en opnieuw opstarten
  5. Na de herstart zal het scherm verbinding maken met GoBright, en een activeringscode tonen
  6. Met de activeringscode kunt u naar de volgende stap gaan en het scherm activeren in het GoBright portaal

Opmerkingen

*) Wat de internetverbinding betreft, raden wij ten zeerste aan bekabelde (PoE+) verbindingen te gebruiken voor de hoogste betrouwbaarheid.

Als u Wi-Fi moet gebruiken, zorg er dan voor dat u de opties 'Vermijd slechte netwerkverbindingen' en 'Melden wanneer een openbaar netwerk beschikbaar is' hebt uitgeschakeld in het menu met Wi-Fi instellingen binnen Android. Dit zal de betrouwbaarheid verhogen, bijvoorbeeld wanneer er onderhoud wordt gepleegd aan het Wi-Fi netwerk.

U kunt dit vinden in het Android instellingen menu -> Wi-Fi -> Geavanceerd. Lees dit artikel over hoe u de Android-app GoBright kunt sluiten om de Wi-Fi-instellingen van het apparaat te openen: Sluit de GoBright app op een display