Installeren van een Connect

De Connect wordt gebruikt om de status van de balie te tonen, kan worden gebruikt om de balie in te checken of te boeken, kan de bezettingsgraad meten en kan de balie op een bepaalde hoogte instellen.

Vereisten

Fysieke installatie

De Connect wordt fysiek geïnstalleerd in een gat van 80 mm in het tafelblad van het bureau.

De Connect wordt via een verbindingskabel aangesloten op een stroombron en randapparatuur, er zijn verschillende verbindingskabels beschikbaar.

Zowel de Gateway als de Connect zijn draadloze apparaten, plaats ze niet op een plaats waar het draadloze signaal wordt afgeschermd (bijv. in een metalen doos, plaatwerk er omheen, etc.) dit zal een (grote) invloed hebben op het draadloze bereik.

Communicatie naar de Gateway

Een Connect is verbonden met een specifieke Gateway die binnen het bereik van die Connect moet liggen.

Vanwege de mesh-mogelijkheden van de Connect kan de Connect via een andere Connect naar de Gateway "hoppen". Maar om de mesh op een performante manier te gebruiken, is het het beste om te spreiden en geen enkele Connect te hebben die verkeer van vele andere Connects routeert.

Installatie stappen

Er zijn drie stappen om de Connect te installeren:

• Aansluiten op stroom en randapparatuur
  • Een bureauprofiel configureren
  • Een bureau configureren
  • Word lid van de Connect met een Gateway

Aansluiten op stroom en randapparatuur

Vermogen

Gebruik de GoBright Desk Connect aansluitkabel om de Connect te installeren met de LINAK Controlbox:

OF

Gebruik een USB-voeding van hoge kwaliteit om de Connect van stroom te voorzien:

Opmerkingen voor de USB-voeding:

- De voeding moet van hoge kwaliteit zijn en 5V - 3A leveren.

- Het stroomverbruik is typisch 300 mA bij 5V bij normale werking.

Randapparatuur

RJ45 Aansluiting (optioneel): om te communiceren met de LINAK Controlbox voor het aanpassen van de bureauhoogte

Bureausensor (optioneel): krijgt stroom via de Connect om de aanwezigheid van de gebruiker te controleren

Gloed (optioneel): krijgt stroom via de Connect voor beschikbaarheid zichtbaarheid

Na het aansluiten van de kabels moet de Connect ring wit oplichten, wat betekent dat hij actief is maar nog niet gesynchroniseerd is met een Gateway. Als de Connect een andere kleur heeft, raadpleeg dan het artikel over Connect kleuren en instellingen.