Word lid van de Connect met een Gateway

Er zijn twee manieren om de Connect te verbinden met een Gateway; via de portal of met behulp van de app.
Bij het verbinden van de Connect met de Gateway moet de Gateway geactiveerd zijn en binnen het bereik zijn van de Connect die u wilt verbinden.

Gebruik van het GoBright portaal

Ga naar het GoBright portaal met uw manager account, en kies Instellingen > Apparaten > Sensoren

Voeg de Connect

Voeg nu de Connect toe, en voer de details in:

De Connect moet gekoppeld worden aan de corresponderende Kamer / Balie.

Het Type is een Connect en het Adres is het 16-cijferige serienummer. Dit kan worden gevonden op de achterkant van het apparaat naast de QR-code die hetzelfde nummer bevat.

In hoogte verstelbare bureaus

De hoogteverstelbare desk: Actuator moet worden ingesteld op Linak wanneer een Linak-bureau en -bedieningsbox worden gebruikt. De Run Mode bepaalt of de knop moet worden vastgehouden of eenmaal moet worden ingedrukt om de hoogte van het bureau automatisch te wijzigen.

Gateway

De Gateway moet worden ingesteld op de juiste Gateway die binnen bereik is. Nadat deze is ingesteld verschijnt een pop-up waarin wordt uitgelegd hoe de Connect aan de Gateway kan worden gekoppeld.

• 1. Druk 10 seconden op 'zitten' en 'staan' tegelijk om in de beheermodus te komen
  • 2. Druk op 'sit' om verbinding te maken met de gateway en wacht op de bevestiging

Als u problemen ondervindt, druk dan op 'up' om de verbinding te verbreken / de Connect te resetten en begin opnieuw

Gebruik van de GoBright App

Zorg ervoor dat de smartphone-app is geïnstalleerd en dat de telefoon als NFC-lezer kan worden gebruikt

• Druk op de menu knop op het home scherm
  • Selecteer Beheerderstools in het menu
  • Selecteer 'GoBright Connects & NFC-stickers'.
  • Druk op de knop ' GoBright Connect / NFC-sticker toevoegen' onderin
  • Kies 'Scan adres via NFC' of 'Handmatige invoer van adres '.
  • Wanneer de verbindingsdetails worden getoond, druk op de knop "Join
  • 1. Druk 10 seconden op 'zitten' en 'staan' tegelijk om in de beheermodus te komen
  • 2. Druk op 'sit' om verbinding te maken met de gateway en wacht op de bevestiging

Als u problemen ondervindt, druk dan op 'up' om de verbinding te verbreken / de Connect te resetten en begin opnieuw

Specificaties Aansluiten

Hieronder staan de hardwarespecificaties van de Connect:

• ISO/IEC 14443 Type A/B, R/W tot 848Kbits
  • ISO/IEC 18092 FeliCa R/W tot 424Kbits
  • Ondersteunt MiFare 1K/4K
  • Frequentie: 13.56Mhz