Landschaps- of portretmodus (Wayfinder)

De Wayfinder kan zowel in liggende als staande modus worden weergegeven. In de meeste gevallen zal het automatisch de oriëntatie van het apparaat detecteren en de Wayfinder aanpassen aan de huidige oriëntatie. Er zijn een paar apparaten waarbij de oriëntatie moet worden ingesteld om GoBright nu de juiste oriëntatie te laten weergeven.

De oriëntatie van het apparaat wijzigen

Om de instellingen op het apparaat te wijzigen, moeten we de kioskmodus verlaten met behulp van de drie magische veegbewegingen en de pincode binnen het Wayfinder display profiel. Wanneer de instellingen op het apparaat kunnen worden geopend, navigeer dan door de volgende menu's en opties:

• Ga naar de Instellingen
  • Selecteer de optie Weergave

Afhankelijk van het toestel zijn er hier een aantal verschillende opties, we zullen de meest algemene behandelen:

• Wanneer het apparaat wordt gedraaid:
    Dit staat standaard op 'Draai de inhoud van het scherm' maar kan worden ingesteld op de huidige oriëntatie met de optie 'Blijf in de huidige oriëntatie'.
  • Oriëntatie:
    Deze staat standaard op 'Auto' / 'Automatisch' / 'Automatisch-detecteren' of iets dat daarop lijkt. De andere opties zijn 'landscape' / 'portrait' / 'landscape-flipped' / 'portrait-flipped' die op de juiste oriëntatie kunnen worden ingesteld.

Er zijn waarschijnlijk nog andere opties die anders heten dan degene hier, raadpleeg de handleiding van het toestel als u verdere hulp nodig hebt bij de oriëntatie.