Inloggen

Om GoBright te gebruiken, zal er een punt zijn waar u gevraagd zal worden in te loggen.

Dit kan met je geloofsbrieven, of met je pincode.

Aanmelden bij het portaal of de app

Het inloggen op het portaal of de app kan gebeuren op de manier die uw bedrijf heeft geconfigureerd.

Dit zijn de opties:

• Gebruik uw organisatiegegevens (e-mailadres en organisatiewachtwoord), waarschijnlijk het geval als u Outlook/Office365 gebruikt in uw bedrijf.
  • Gebruik 'Login met Google', als uw organisatie Google G Suite gebruikt.
  • Gebruik de referenties die door uw kantoorbeheerder zijn verstrekt, dit zijn een e-mailadres & organisatie wachtwoord.

Inloggen op de kamerweergave of de kaartviewer met pincode

De kamerweergaven en de kaartviewer kunnen worden gebruikt om een reservering te maken. Afhankelijk van de configuratie kan er om een pincode worden gevraagd.

De manier waarop pincodes werken wordt geconfigureerd door uw kantoorbeheerder, er zijn twee opties:

• U kunt uw eigen pincode genereren in het portaal of de app:
    • Portaal: Klik na het inloggen rechtsboven op je naam/e-mailadres, en kies 'profiel'
    • App: Na het inloggen, kies het menu icoon linksboven, en kies 'profiel'
  • Uw organisatie heeft een reeds bekende code geconfigureerd (zoals een personeelsnummer, printercode, enz.) die u als pincode kunt gebruiken.

Als u uw pincode niet meer weet, zoek deze dan op in het portaal of de app:

• Portaal: Klik na het inloggen rechtsboven op je naam/e-mailadres, en kies 'profiel'
  • App: Na het inloggen, kies het menu icoon linksboven, en kies 'profiel'