Kaartweergave en Wayfinder configureren

Om verder te communiceren welke velden gebruikt kunnen worden, is het mogelijk om de visuele hulpmiddelen, mapviewer en wayfinder, dienovereenkomstig aan te passen. Zo kunnen we bijvoorbeeld niet-gebruikte velden tijdelijk uit de mapviewer verwijderen of grijs maken:

Oorspronkelijke opstelling

Tags in GoBright.png

COVID-19 opstelling

Om dit gedrag te creëren, moeten we de ongebruikte bureaus en/of kamers effectief uit de mapviewer verwijderen of grijs maken.

De Mapviewer configureren

Hieronder vindt u de stappen om uw bureaus grijs te maken:

• Log in op het GoBright portaal en ga naar
    • Instellingen > Ontmoeten > Profielen > Voeg een profiel toe om de niet-boekbare kamers in te stellen
    • Instellingen > Werk > Profielen > Voeg een profiel toe om de niet-boekbare bureaus in te stellen
  • Stel 'Boekingsmodus' in op 'Niet boekbaar (bezetting via connect/bezettingssensor) > Opslaan
  • Ga naar je bureau/kamer en stel het profiel in voor het profiel dat we net hebben aangemaakt > Opslaan

Hieronder staan de stappen om de ruimte uit de Mapviewer te verwijderen:

• Log in op het GoBright portaal en ga naar Instellingen > Kaarten > Open uw kaart
  • Selecteer een element en verwijder het element

Merk op dat om de verwijderde elementen opnieuw te gebruiken, ze opnieuw op de kaarten moeten worden toegevoegd en aan het juiste bureau/kamer moeten worden gekoppeld.

De Wayfinder configureren

De capaciteit wordt al weergegeven op de Wayfinder, zodat deze niet handmatig hoeft te worden geconfigureerd. Het is mogelijk de pictogrammen aan te passen om aan te geven dat er wijzigingen zijn of dat het tijdelijk gesloten is.

Log in op het GoBright portaal en ga naar Instellingen > Ontmoet > Wayfinders > Open de Wayfinder instellingen die je wilt configureren