Nederlandse Spoorwegen (Nederlands)

Deze widget geeft alleen het Nederlandse spoorwegsysteem weer en kan niet worden gebruikt om informatie van andere spoorwegmaatschappijen te verkrijgen.

De NS widget toont de vertrekkende treinen vanaf een specifiek station dat geselecteerd kan worden. Dit omvat alle Nederlandse treinstations. Dit is een gratis dienst van NS die kan worden gebruikt binnen GoBright View.

Tags in GoBright.png

Vereisten

• Een NS rekening
  • Een Api sleutel

Een NS-rekening aanvragen

• Ga naar: https://apiportal.ns.nl/
  • Druk op de knop INLOGGEN rechtsboven.
  • U moet een account aanmaken Externe bezoeker
  • Klik op "Heeft u geen account? Registreer nu".
  • Volg de stappen om een account aan te maken

Abonneer u op de NS-app

• Ga naar: https://apiportal.ns.nl/
  • Klik op API-producten
  • Kies Ns-App
  • Vul een productabonnementsnaam in zoals 'GoBright View'.
  • Klik op Inschrijven

Verkrijg de API sleutel

• U moet worden doorgestuurd naar de Profiel-pagina, kies anders Profiel in de rechterbovenhoek.
  • We hebben de primaire sleutel nodig
  • U kunt dit laten zien door op de knop Toon te drukken
  • Kopieer de primaire sleutel

Binnen GoBright View

• De NS Widget toevoegen aan een dia
  • Klik op de widget zodat de parameters verschijnen
  • Plak de sleutel die je eerder hebt verzameld in het Api key parameter veld
  • Klik op Opslaan