Het scherm is uitgeschakeld

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom het scherm is uitgeschakeld of zwart is. We sommen de meest opvallende problemen hieronder op:

• Er is geen schema naar het scherm gestuurd
    Om inhoud op het scherm te kunnen tonen, moet er een schema aanwezig zijn. Dit schema moet één of meerdere dia's hebben en moet worden toegewezen aan het apparaat om te kunnen functioneren. Daarna moet het schema worden geupload naar het scherm, zie de artikelen hieronder voor meer informatie:
    Scheduling
    Inhoud bijwerken
  • De tijd en datum zijn onjuist ingesteld
    Als de tijd van het scherm verkeerd is ingesteld zal het programma op de verkeerde tijd afspelen. Let erop dat de tijdzone en datum correct moeten zijn ingesteld om de inhoud op het juiste tijdstip te kunnen afspelen.
    Het scherm geeft een onjuiste tijd aan
  • Het verkeerde kanaal wordt weergegeven
    GoBright View gebruikt verschillende kanalen die kunnen worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan inhoud in afzonderlijke kanalen weer te geven. Een afspeellijst moet worden gepland op of meer kanalen die zijn gemaakt.
    Kanalen & Lay-outs
  • De aan/uit-tijden van het scherm (openingstijden) zijn actief en/of onjuist ingesteld.
    Zorg ervoor dat de aan/uit-tijden van het scherm in het apparaatprofiel zijn ingesteld op uw behoeften.