De app kan niet op het scherm geïnstalleerd worden

Er zijn een paar redenen waarom het misschien niet mogelijk is om de app te installeren. We zullen hieronder de meest prominente problemen schetsen:

Er is geen (stabiele) internetverbinding

Elk scherm heeft een stabiele internetverbinding nodig om correct te kunnen functioneren en om de app te kunnen installeren. Bij voorkeur wordt de verbinding gemaakt via een ethernetverbinding, maar Wi-Fi is ook een optie.

Gebruik geen WebViewer app

Sommige beeldschermen hebben een browser die alleen wordt gebruikt om te kijken en het is niet mogelijk om inhoud te downloaden. Deze kan niet worden gebruikt om de applicatie te downloaden en te installeren. Een voorbeeld is het Android 8.x OS dat een WebViewer app heeft maar de normale browser heet 'lightning'.

Er is geen Android OS beschikbaar

De GoBright App kan alleen worden geïnstalleerd op toestellen met een Android besturingssysteem.

Het toestel is niet gecertificeerd

Als een ander apparaat wordt gebruikt dan degene die gecertificeerd zijn, kunnen wij niet garanderen dat de app zal werken of correct zal installeren. Voor een lijst van gecertificeerde hardware kunt u het onderstaande artikel raadplegen:

Gecertificeerd/ondersteund hardwareoverzicht