De Gateway lijkt niet te functioneren

Zorg ervoor dat de Gateway up-to-date is. Updates kunnen worden uitgevoerd vanuit de GoBright Portal.
Als de Gateway niet communiceert met het portaal zijn er een paar manieren om problemen op te lossen:

Stroom-, internet- en GoBright -aansluiting (statussignalen LEDS)

De Gateway heeft stroom nodig via het standaard netsnoer of kan worden aangesloten met een Power over Ethernet (POE) kabel. Beide manieren zijn prima, zolang hij maar constant van stroom wordt voorzien.

Om te communiceren met het GoBright platform is een ethernet kabel nodig. Zoals hierboven besproken kan het ook een POE kabel zijn om als stroombron te dienen. WiFi is niet beschikbaar op de Gateway.

Controleer de stroomvoorziening en de internetverbinding door de kleuren- en pictogramcombinatie van de Gateway te controleren.

De gateway heeft 4 LED's die de toestand van de gateway aangeven.

Vermogen Wi-Fi Uitroepteken Groene stip
GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_6.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_3.png

Als de combinatie van lampjes wordt weergegeven, heeft de gateway de volgende status:

Lit Uit Uit Lit Status
GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_6.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_3.png OK (Geactiveerd en verbonden)
Lit Uit Lit Uit Status
GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_6.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_2.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_4.png Niet geactiveerd op het platform
Lit Uit Knippert langzaam Uit Status
GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_6.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_2.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_4.png Nieuw verversings token aanvragen bij Platform
Knippert langzaam Uit Knipoog Uit Status
GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_6.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_2.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_4.png Niet verbonden met het platform
Lit Lit Lit Knipper snel Status
GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_2.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_3.png Firmware download en upgrade in uitvoering
Knipper snel Knipper snel Knipper snel Knipper snel Status
GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_2.png GoBright_-_Gateway_-_visuals_Tekengebied_5_kopie_3.png NTP Server is niet correct ingesteld of gesynchroniseerd

NTP-serverinstellingen, IP-adres, tijd en datum

De tijd moet worden geconfigureerd op een Gateway met behulp van NTP. Controleer of de NTP server juist is ingesteld. Kijk in dit artikel voor de juiste NTP server configuratie: Gateway NTP Server configuratie