De informatie op het display is onjuist

Er zijn een paar redenen waarom de informatie onjuist zou kunnen zijn:

De tijd op het display is onjuist ingesteld

Als de tijd of datum verkeerd is ingesteld, zal het display informatie tonen met de verkeerde tijd of datum. Dit kan worden verholpen door de weergavetijd te wijzigen of de juiste NTP-server in te voeren.

Onderwerp en/of details worden niet getoond

Als alle informatie wordt weergegeven op het scherm maar het onderwerp en de details worden niet weergegeven of zijn onjuist dan is het dat de instellingen van de kamer in Exchange geconfigureerd moeten worden. Dit kan gedaan worden door het volgende commando uit te voeren op de kamer (via PowerShell of de GUI):

Set-CalendarProcessing -Identity [email protected] -AutomateProcessing AutoAccept -DeleteSubject $False -DeleteComments $False -AddOrganizerToSubject $False -RemovePrivateProperty $False

Dit moet voor elke kamer worden gedaan.

Het scherm is gekoppeld aan de verkeerde kamer

Bij het configureren van het scherm is een specifieke kamer vereist. Het is mogelijk om elke kamer aan een specifieke display te koppelen, dus het is een goede gewoonte om te controleren of de display de juiste kamergegevens toont bij het activeren.