Twitter op Beeld

Deze widget is verouderd en wordt niet langer ondersteund.

Vereisten

• Een Twitter-ontwikkelaarsaccount
  • Een API sleutel
  • Een API geheime sleutel
  • Het token van de drager
  • De gebruikersnaam waarvan u de tweets wilt weergeven

Alleen openbare tweets zullen zichtbaar zijn.
Als Bescherm uw Tweets is ingeschakeld in de accountinstellingen van de Twitter-gebruiker, zullen geen tweets zichtbaar zijn in GoBright View.

Een ontwikkelaarsaccount aanvragen

Om de Twitter Widget te gebruiken, moet u een ontwikkelaarsaccount hebben bij Twitter. Dit is omdat we informatie van de API gaan gebruiken die alleen toegankelijk is als ontwikkelaar. Dit kan gratis gedaan worden met de stappen hieronder:

• Ga naar: https://developer.twitter.com/en/apply-for-access
  • Druk op de Een ontwikkelaarsaccount aanvragen knop
    Tags in GoBright.png
  • Voltooi de registratie en beantwoord de vragen (de exacte stappen en vragen kunnen variëren naargelang uw input of wijzigingen bij Twitter)
  • Wanneer daarom wordt gevraagd, kies De API verkennen

Maak een nieuwe app

Vervolgens moet u een nieuwe App binnen Twitter aanmaken en een Api key en Api secret key genereren. Deze informatie zal dan gebruikt worden binnen GoBright View om de informatie te ontvangen. Volg de onderstaande stappen om een nieuwe app aan te maken:

• Ga naar https://developer.twitter.com/en/portal/projects-and-apps
  • Maak een nieuwe app onder standalone apps
  • Geef de app een naam (bijv. GoBright View - Your Company Name)
    Tags in GoBright.png
  • Het volgende scherm toont zowel de API Sleutel, API Geheime sleutel en Munt aan toondermceclip2.png
  • Kopieer ze allemaal en sla ze op. We zullen ze later beide nodig hebben in GoBright View.
  • U kunt nu het maken van de app afronden en de webpagina sluiten

Binnen GoBright View

Plaats de Twitter widget in een dia of sjabloon en vul de parameters in.

Tags in GoBright.png

Voer de naam in van een Twitter account zoals NASA. De widget zou dan de inhoud van de ingevoerde naam moeten tonen.