Gebruikersprofiel en teaminstellingen

In uw GoBright portaal kunt u enkele instellingen in uw profiel wijzigen, en uw teams toevoegen/configureren.

Klik in de rechterbovenhoek op uw initialen > Profiel en teams.

Tags in GoBright.png

• Naam: Hier kunt u uw naam zien en wijzigen
  • Taal: U kunt uw taal instellen in uw eigen GoBright portal, dit heeft geen invloed op de taalinstellingen voor iedereen
  • Huidig wachtwoord: Om uw wachtwoord te wijzigen moet u uw huidige wachtwoord invoeren en een nieuw wachtwoord genereren, of een nieuw wachtwoord invoeren. Dit is alleen ingeschakeld als u geen integratie hebt geconfigureerd.
  • Nieuw wachtwoord: U kunt hier uw nieuwe wachtwoord invoeren, of een nieuw wachtwoord genereren door op de groene 'Genereer wachtwoord'-knop te klikken. Dit is alleen mogelijk als u geen integratie hebt geconfigureerd.
  • Genereer pincode: Met de groene genereer wachtwoord knop wordt een willekeurig wachtwoord voor u gegenereerd. Dit is alleen ingeschakeld als u geen integratie hebt geconfigureerd.
  • Beschikbaarheidsstatus: U kunt uw beschikbaarheidsstatus wijzigen in 'Do no disturb'. Dit kunt u doen door op de groene 'Niet storen'-knop te klikken. Uw collega's weten dan dat u niet beschikbaar bent.
  • Zichtbaarheid: Als u niet gevonden wilt worden door een collega, kunt u op de groene 'Niet zichtbaar'-knop klikken.
  • Kentekenplaten: Gebruikers kunnen hier hun kentekens vooraf definiëren, die kunnen worden gebruikt bij het maken van een parkeerreservering.

Aan de linkerkant kunt u klikken op Teams. Daar kunt u uw eigen teams aanmaken en uw collega's aan elk team toevoegen. Voor meer informatie over het beheer van Teams kunt u dit artikel lezen.