Gebruik van kluisjes

Met een lockerintegratie kunt u een locker claimen, openen en vrijgeven vanuit GoBright.

Locker-integraties moeten door een beheerder worden ingesteld.
Lees voor meer informatie onze sectie Externe systemen configureren.

Hoe een kluisje te claimen

Claim een locker via het GoBright portaal

Ga naar het GoBright portaal en klik op Dashboard.
Op de kaart wordt een lockerbank als volgt weergegeven.

Het aantal beschikbare kluisjes staat bovenaan.

Om een locker te claimen, klik je op de lockerbank.
Er wordt een pop-up geopend.

Klik op de grootte van de locker die u wilt claimen, bijvoorbeeld: Standaard locker.

U krijgt een locker toegewezen. Het nummer van uw locker wordt weergegeven.

Claim een locker via de GoBright Mobile App (via het Dashboard)

1. Ga naar het dashboard
  2. Klik op de locker-icoon in de rechterbovenhoek
    • Als u nog geen locker toegewezen hebt gekregen, opent het menu "Zoek locker".
    • Als u al een locker toegewezen hebt gekregen, wordt deze weergegeven. Om nog een locker toe te voegen: Klik op Nog een kastje toevoegen
  3. In het menu Zoek kastje:
    1. Selecteer een kluisje
    2. Als er een locker beschikbaar is, wordt die nu getoond.
    3. Klik op Claim om de locker te claimen
    4. Er verschijnt een bevestigingsvenster

Claim een locker via de GoBright Mobile App (via de Floorplan)

• Ga naar het tabblad Plattegrond
  • Tik op een kluisjesbank
  • Tik op Claim een kluisje
  • Selecteer een kastje
  • Als er een kluisje beschikbaar is, wordt het aan u toegewezen.

Een lockerbank wordt zo weergegeven.

Het aantal beschikbare kluisjes staat bovenaan.

Hoe open je een kluisje?

Open een kluisje via de GoBright Mobile app

1. Ga naar het dashboard
  2. Klik op het locker-pictogram in de rechterbovenhoek
  3. Het (de) door u geclaimde kastje(s) wordt (worden) getoond
  4. Klik op Openen om het kastje te openen

Hoe maak je een kluisje vrij?

Als je het kastje niet meer nodig hebt moet je het vrijgeven zodat iemand anders het kan gebruiken.

Geef een locker vrij via de GoBright Mobile app

1. Ga naar het dashboard
  2. Klik op het locker-pictogram in de rechterbovenhoek
  3. Het (de) door u geclaimde kastje(s) wordt (worden) getoond
  4. Klik op Vrijgeven om het kastje vrij te geven