Weergave voor Android

View voor Android komt er binnenkort aan.
Dit artikel zal worden bijgewerkt met meer informatie.

Vereisten

GoBright View for Android vereist Android 8 of hoger

Voor installatie

Zorg ervoor dat de instelling voor de lettergrootte en/of het zoomniveau binnen Android op 100% is ingesteld, anders ziet je View-inhoud er anders uit of wordt afgesneden.
Deze instellingen zijn meestal te vinden onder de Weergave-instellingen of Toegankelijkheidsinstellingen.

Installatie

Lees dit artikel voor meer informatie.

Na installatie

Meer informatie over View.

Opmerking
RS-232 wordt niet ondersteund op Android.

Dit artikel komt uit het Helpcentrum van GoBright.

Bekijk origineel artikel

Vragen? Ga naar onze FAQ

Heb je een vraag? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Blader door de FAQ's

Help Center

Een goudmijn voor alle IT en Facility Managers. Verdiep je in de technische details van onze producten en oplossingen.

Bezoek het Helpcentrum

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle Smart Office ontwikkelingen en onze oplossingen? Schrijf je dan nu in.

Nu abonneren