Overzicht bezoekconfiguraties

Hieronder vindt u een overzicht van alle configuraties die nodig zijn om van uw GoBright Visit module te genieten. De links hieronder brengen u naar de diepgaande configuratie-artikelen.

Het advies is om de onderstaande stappen te volgen om optimaal te genieten van GoBright Visit.

Opmerking: Visit Kiosk Displays worden alleen ondersteund in staande oriëntatie.

Configuraties Algemeen

U zult moeten beginnen met de algemene instellingen van uw GoBright Bezoek. Dit is ook de plaats waar u de meeste van uw veld- en lay-outaanpassingen kunt configureren.

Begin hier en volg de stappen en lees onze uitleg.

Typen configuraties

De volgende stap is het configureren van de bezoeker Types. Met uw bezoekerstypes kunt u verschillende velden, knoppen, lay-out, mail-sjablonen en voorwaarden toewijzen.

Lees dit artikel en volg de stappen om uw bezoeker Types te configureren.

Configuratie Badges

Wanneer u badges wilt kunnen afdrukken voor uw bezoeker, kunt u deze hier configureren. De badges kunnen gepersonaliseerd worden naar uw bezoekerstypes.

De badges kunnen worden bedrukt met de volgende gecertificeerde printers:

• Fargo DTC 1250e
  • Brother QL-820NWB

Klik hier voor meer informatie over onze ondersteunde printers, en klik hier voor een overzicht van alle stappen die nodig zijn om uw badgeprinter te configureren voor GoBright Visit.

Configuratie Mail sjablonen

U kunt een mail sturen naar uw bezoeker met een voorregistratie in GoBright. En voor elk type bezoeker kunt u aangepaste mail sjablonen maken en toewijzen.

Klik hier om meer te lezen over de configuratie van uw mailsjabloon(s).

Bezoek Profielen

Voor uw display-apparaten kunt u aan- en uitschakelinstellingen configureren, een pincode voor beveiliging, en een herstart plannen.

Lees dit artikel voor meer informatie.

Bezoek Voorwaarden en condities

Wanneer uw bezoeker incheckt kunt u hem vragen akkoord te gaan met uw algemene voorwaarden. Voor elk type bezoeker kunnen verschillende algemene voorwaarden worden geconfigureerd.

Lees dit artikel om uw voorwaarden te configureren.