Bezoek Voorwaarden en condities Configuraties

Het is mogelijk om algemene voorwaarden in te stellen voor bepaalde typen bezoekers die moeten worden geaccepteerd voordat een bezoeker zich kan aanmelden. U kunt meerdere voorwaarden en ondersteunde talen toevoegen.

Tags in GoBright.png

Naam

In dit veld kunt u een naam geven aan uw Algemene Voorwaarden sjabloon, dat gekoppeld kan worden aan een bezoekerstype onder Instellingen > Bezoek > Configuraties > Open uw configuratie > Types > Scroll naar beneden naar "Aanmelden - Algemene voorwaarden > Algemene voorwaarden inschakelen > in het veld 'Algemene voorwaarden ingeschakeld' kunt u uw sjabloon selecteren.

Ondersteunde talen

Standaard staat de taal ingesteld op Engels (UK). U kunt een taal toevoegen met de groene 'Taal toevoegen'-knop. Nadat u één of meerdere talen hebt toegevoegd, moet u de vertaalde tekst invullen. Druk op de 'Translate'-knop bovenaan > Klik op uw taal > Plak uw tekst hier:

Vraag het niet nog eens.

In dit veld kunt u het aantal keren selecteren dat de bezoeker wordt gevraagd naar uw algemene voorwaarden.

• Vraag het altijd: uw bezoeker zal altijd gevraagd worden om uw algemene voorwaarden te lezen en te bevestigen
  • Vraag na ... dagen: uw bezoeker zal pas na het door u ingestelde aantal dagen gevraagd worden uw algemene voorwaarden te lezen en te bevestigen
  • Vraag eenmaal: dit sjabloon zal slechts eenmaal gevraagd worden

Wijs uw Algemene Voorwaarden toe aan uw Bezoekerstype

Om uw Algemene Voorwaarden te gebruiken moet u deze toewijzen aan elk Bezoekerstype. Deze Bezoekerstypes zullen uw Algemene Voorwaarden te zien krijgen wanneer ze hun Bezoekerstype selecteren of zich aanmelden met hun QR-code in uw Bezoekerskiosk.

Dit kan worden gedaan met de volgende stappen:

1. Instellingen
  2. Visit
  3. Configuraties
  4. Open uw configuratie
  5. Types > Scroll naar beneden naar "Aanmelden - Voorwaarden
  6. Inschakelen Voorwaarden
  7. In het veld "Terms and conditions enabled" kunt u uw sjabloon selecteren.

Volgende

Ga terug naar het overzichtsartikel om te controleren wat u nog moet configureren voor uw Bezoekmodule. Of ga door naar de volgende stap om het profiel voor uw Visit module te configureren.