Wegwijzer in GoBright View

Het is mogelijk om de Wayfinder te tonen die is gemaakt binnen GoBright View. Dit heeft een paar voordelen ten opzichte van de standaard Wayfinder:

• De visualisatie kan worden aangepast met behulp van Widget-parameters
  • De wegwijzer kan afgewisseld worden met andere inhoud
  • De wegwijzer kan deel uitmaken van andere inhoud binnen de dia of zone

Maak een API sleutel aan

Maak om te beginnen een API-sleutel aan binnen het Meet, Work Visit-portaal.

Log in op het portaal met uw manager account, en kies Instellingen > Algemeen > API Toegang

Let op de API URL die wordt weergegeven.

Maak vervolgens een nieuwe API sleutel aan:

• Klik op Toevoegen
  • Kies type Display
  • Selecteer het Wayfinder apparaat (een apparaat moet worden toegevoegd voordat het hier kan worden geselecteerd)
  • Schrijf GoBright View in het doelveld
  • Klik op Genereren

GoBright API Sleutel formulier

Er verschijnt een popup met een API Token . Kopieer / noteer dit API Token omdat je het later nodig hebt. Zorg ervoor dat er geen spatie achteraan staat.

De API-sleutel kan maar één keer worden bekeken, dus het is belangrijk dat dit token meteen wordt genoteerd. Als je de API-sleutel kwijt bent, verwijder deze dan en maak een nieuwe aan.

Binnen GoBright View

Nu dat we het API token hebben gemaakt, moeten we het toevoegen aan de Wayfinder widget.

1. Log in op Gobright Bekijk.
  2. Maak een nieuwe dia of open een bestaande
  3. Voeg de Wayfinder Widget toe of selecteer deze (deze staat onder Aangepaste Widgets)
  4. Klik op de Wayfinder-widget en voer de API-sleutel in bij de parameters
  5. Zorg ervoor dat u de juiste API URL selecteert
  6. Klik op opslaan en werk de inhoud bij

Wayfinder Widget Parameters

Merk op dat je een specifieke API Url kunt selecteren uit het dropdown menu die overeen zou moeten komen met de URL die je eerder hebt gelokaliseerd.