OCS+ Steelcase en GoBright op de 21ste editie van de Vakbeurs Facilitair

Op 23, 24 en 25 januari 2019 wordt de 21ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. GoBright participeert op de stand van OCS+ Steelcase en zal de Meet, Work en Visit concepten, die op de afgelopen Orgatec beurs in Keulen gelanceerd zijn, uitgebreid demonstreren. U kunt dan ook direct ervaren hoe ze naadloos passen in een totaaloplossing met o.a. de producten van OCS+ Steelcase. Kom gerust langs voor een drankje en meer informatie op Stand E19 in hal 11.

Mis de Keynote van Chris Wiegeraad niet

Op dag twee zal Chris Wiegeraad, Channel Development Manager GoBright, een lezing geven over werkplekconcepten. Daarbij neemt Chris u mee in de veranderingen die “het nieuwe werken” met zich meebrengen en welke oplossingen en systemen er nodig zijn om dit succesvol te implementeren. Op welke wijze kunt u de beschikbare werkplekken en vergaderruimtes effectief managen en beschikbaar stellen aan de medewerkers? Wilt u hier meer over weten, kom dan naar deze lezing.
24 januari, 13:00 – 13:20 uur, Zaal 4 “Hoe implementeer ik succesvol nieuwe werkplekconcepten?”

Vakbeurs Facilitair 2019

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is de vakbeurs voor de facilitaire sector in het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg en de overheid. De beurs staat in het teken van het delen van kennis, informatie en innovaties en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het evenement dat u niet mag missen.

Gratis toegang?

Meld u aan door uw naam, bedrijfsgegevens en aantal kaarten te mailen naar sales@gobright.com en we zorgen ervoor dat u de beurs gratis kunt bezoeken.

Stuur ons een e-mail

Selected

OCS+ Steelcase en GoBright op de 21ste editie van de Vakbeurs Facilitair

Other news
ORGATEC 2018 Cologne

ORGATEC 2018 Cologne

NEWS From 23 to 27 October GoBright will be participating in ORGATEC 2018 Cologne, the leading international trade fair for modern working. With a central theme of “culture@work” ORGATEC 2018 presents visionary concepts for the whole world of work. We will introduce a...

read more
New: BrightBooking Analytics

New: BrightBooking Analytics

NEWS GoBright launches a very interesting new functionality within its BrightBooking platform: Analytics. Analytics provides all kinds of valuable information into the use of the meeting rooms and workplaces, such as: • Which rooms are reserved and how often? • What...

read more
Twitter

FOLLOW US @GOBRIGHTBV FOR THE LATEST NEWS