Illustration

Vacature

Product Support Specialist

Wij zijn op zoek naar een klantgerichte product support specialist voor 32-40 uur in de week.

In de functie van product support specialist maak jij je alle technische en functionele ins en outs van het GoBright platform eigen en weet hiermee onze klanten te ondersteunen bij vragen, problemen en implementaties. Dit doe je door het leveren van productondersteuning en support aan onze klanten, aan onze distributeurs/resellers wereldwijd en aan ons eigen salesteam. Ook geef je trainingen, werk je aan product documentatie en help je om grote klanten te onboarden en te behouden. Verder verzamel je kennis en feedback zodat alle teams (support, software development, sales) daar de producten mee kunnen verbeteren.

Je vindt het leuk om spin in het web te zijn en te zorgen dat het GoBright platform volledig tot zijn recht komt.

Wie ben jij?

Een teamplayer die resultaatgericht te werk gaat. Je denkt met onze klanten mee en vertaalt hun wensen binnen de mogelijkheden van ons product. Of dit nu de ‘kleine klant om de hoek’ is of een grote multinational. Je bent in staat om aan meerdere issues tegelijk te werken zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Waar zijn wij naar op zoek?

Een kandidaat die over de volgende eigenschappen beschikt:

 • Minimaal HBO werk-/denkniveau.
 • Een dienstverlenende instelling.
 • Autodidactische vaardigheden en kan kennis overdragen op anderen.
 • Passie voor en affiniteit met IT producten en diensten.
 • Goede Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pre.
 • Stressbestendig en kan goed multitasken.
 • Service- en klantgericht; je bent een visitekaartje van onze organisatie.
 • Kennis van IT beheer of (Web)design/HTML/javascript.

Wat biedt GoBright jou?

 • Een passend salaris.
 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een team van enthousiaste, gedreven collega’s waar collegiale ondersteuning en een informele manier van werken belangrijk zijn.
 • De kans om je kennis en vaardigheden in een internationale context toe te passen.
 • Afwisselende baan in een bedrijf waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën, zoals IoT, sensoring & cloud technieken.
 • Je komt in een groeiend bedrijf, met tal van ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Opleidingsmogelijkheden zowel intern en extern.

Wij zijn GoBright

Bij GoBright ontwikkelen we producten om organisaties efficiënter te laten werken en communiceren met digitale middelen. We breiden internationaal snel uit, en zijn actief in de BeNeLux, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Australië en Nieuw-Zeeland.

Tot onze klanten mogen we bijvoorbeeld Nederlandse Spoorwegen, ANWB, PostNL & Strukton Worksphere. Internationaal klanten als DSV, Thirteen Group, RZV, Cosnova en Beiersdorf rekenen.

GoBright is een smart-office & signage platform, waarmee vergaderen, flexibel werken en ontvangen van bezoek verregaand geoptimaliseerd worden. Met IoT sensoren, displays, apps en andere digitale oplossingen wordt de medewerker ondersteund in zijn dagelijkse werkzaamheden binnen moderne kantooromgevingen.

Daarnaast is GoBright het medium waarmee audiovisuele boodschappen op een aantrekkelijke en interactieve manier kunnen worden gecommuniceerd naar een specifieke doelgroep. Schermen die met elkaar in verbinding staan, geïnstalleerd op diverse locaties, kunnen centraal worden aangestuurd en beïnvloed, zodat een maximaal visueel effect en impact kunnen worden bereikt.

Zie je jezelf werken bij ons?

Stuur dan een mail met je CV + Motivatie naar info@gobright.com.

Meer over GoBright
FAQ

Ask us anything! Find the answers to the most frequently asked questions here.

Browse the FAQ
Help center

A goldmine for all IT and Facility Managers. Dive into the technical stuff concerning our products and solutions.

Visit the help center
Newsletter

Wanna stay informed of all developments within the smart office and our new features? Subscribe now.

Subscribe now.