Fjern licenser fra GoBright

Under den første opsætning af GoBright er alle købte licenser knyttet til specifikke ressourcer. Disse ressourcer tildeles efterfølgende forskellige placeringer eller enheder i systemet - f.eks. kortvisere, vejvisere og andre displayenheder. Denne struktur sikrer effektiv licensstyring og problemfri integration på tværs af forskellige funktionelle komponenter.

Hvis du ønsker at annullere licenser og slette tilknyttede ressourcer, skal processen udføres i omvendt rækkefølge af opsætningen. Først skal du fjerne ressourcen fra enhver tildelt placering eller enhed - f.eks. en Map Viewer eller Wayfinder. Når ressourcen ikke længere er i brug, vil systemet give dig mulighed for at slette ressourcen og efterfølgende frigive eller fjerne den tilknyttede licens.

For at frigive rum-/skrivebords-/parkeringslicenser fuldstændigt skal du slette ressourcerne helt ved at gå til Indstillinger > Møde/Arbejde/Parkering. Når du har slettet dem, kan du kontrollere i Administrationscenter > Licenser, at rumlicenserne er blevet frigivet. Så længe rummene forbliver i afsnittet Møde/Arbejde/Parkering, forbliver licenserne tildelt og kan ikke annulleres.

Når en licens er frigivet, kan den enten omfordeles til en anden nyoprettet ressource eller formelt annulleres ved at kontakte vores licensafdeling.

Log ind med en administrator-konto for at få adgang til og administrere menuen »Indstillinger «.

I denne artikel lærer du, hvordan du fjerner forskellige typer af licenser.

Værelseslicens

For at frigøre rumlicenserne fuldstændigt skal du slette de oprettede rum helt ved at gå til Indstillinger > Meet > Rum.

Hvis du forsøger at slette et rum for at frigøre dets licens, men får nedenstående fejlmeddelelse, skal du først fjerne dette rum fra skærmen, hvor det er knyttet i Indstillinger > Enheder > Skærme.

Hvis du får følgende fejlmeddelelse, skal du først fjerne forbindelsen mellem rummet og Wayfinderen i Indstillinger > Mød > Wayfindere.

Hvis du forsøger at slette et rum og får nedenstående fejlmeddelelse, skal du først fjerne forbindelsen til rummet fra kortet eller den kortviser, det er knyttet til, i Indstillinger > Kort > Kort eller Kortvisere.

Billede 1 af 1

Yderligere bemærkning: Det samme gælder, når du forsøger at slette rummets profil, du skal først fjerne tilknytningen af profilen fra alle rum, den er knyttet til (fejlmeddelelse på billedet nedenfor). Når du har fjernet tilknytningen, kan du slette profilen ved at gå til Indstillinger > Mød > Profiler.

Licens til skrivebord

For at frigive skrivebordslicenserne fuldstændigt skal du slette skrivebordene helt ved at gå til Indstillinger > Arbejde > Skriveborde.

Hvis du forsøger at slette et skrivebord for at frigive dets licens og får vist nedenstående fejlmeddelelse, skal du først fjerne skrivebordet fra alle tilknyttede kort eller kortvisere. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger > Kort > Kort eller kortvisere og fjerne linket til skrivebordet, før du forsøger at slette det.

Yderligere bemærkning: Før du sletter en skrivebordsprofil, skal du sikre dig, at den er fjernet fra alle de skriveborde, den i øjeblikket er knyttet til (fejlmeddelelse på billedet nedenfor). Når du har fjernet tildelingen, kan du fortsætte med at slette profilen ved at gå til Indstillinger > Arbejde > Profiler.

Parkeringslicens

For at frigive parkeringslicenserne fuldstændigt skal du slette de oprettede parkeringspladser helt ved at gå til Indstillinger > Parkering > Parkeringspladser.

Hvis du vil slette en parkeringsplads for at frigøre en licens og får den nedenstående fejlmeddelelse, skal du først sikre dig, at den er fjernet fra alle tilknyttede kort eller kortvisere. Gå til Indstillinger > Kort > Kort eller Kortvisere for at fjerne tilknytningen til parkeringspladsen, inden du fortsætter med sletningen.

Yderligere bemærkning: Før du sletter en parkeringsprofil (fejlmeddelelse som på billedet nedenfor), skal du sørge for, at den ikke er tildelt alle de parkeringspladser, den er knyttet til. Når den er fjernet, kan du fortsætte med at slette den ved at gå til Indstillinger > Park > Profiler.

Licens til kort

For at frigive en kortlicens fuldstændigt skal du slette kortet ved at gå til Indstillinger > Kort > Kort.

Hvis du forsøger at slette et kort, der er knyttet til en kortfremviser, som igen er knyttet til en enhed, og støder på nedenstående fejlmeddelelse, skal du først fjerne forbindelsen mellem kortet og de tilknyttede skærme og kortfremvisere. Start med at gå til Indstillinger > Enheder > Skær me for at fjerne kortfremviseren fra enheden, og naviger derefter til Indstillinger > Kort > Kortfremvisere for at fjerne forbindelsen mellem kortet og kortfremviseren. Når du har gennemført disse trin, vil du kunne slette kortfremviseren.

Hvis du forsøger at slette et kort, der er knyttet til en lokation, får du nedenstående fejlmeddelelse. For at løse dette skal du gå til Indstillinger > Generelt > Lokaliteter, åbne den relevante lokalitet og fjerne det tilknyttede kort. Når kortet er fjernet, kan du slette det.

Wayfinder-licens

For at frigive en Wayfinder-licens fuldstændigt skal du slette enheden ved at gå til Indstillinger > Enheder > Skærme.

Hvis du prøver at slette en Wayfinder og frigive dens licens, men får nedenstående fejlmeddelelse, skal du først fjerne denne Wayfinder fra den skærm, den er knyttet til, i Indstillinger > Enheder > Skærme.

Licens til tjenesteudbyder

For at deaktivere en cateringlicens skal du gå til Indstillinger > Møder > Lokaler, åbne det pågældende lokale og deaktivere indstillingen »Reservation af tilgængelige tjenester «.

Yderligere oplysninger: Hvis du vil slette en tjenesteudbyder, skal du først fjerne den fra tjenesterouting og -tilladelser i Indstillinger > Mød > Tjenesterouting og -tilladelser.

Besøg licens

For at deaktivere en gæstelicens skal du gå til Indstillinger > Generelt > Steder, åbne det relevante sted og deaktivere indstillingen »Gæstekiosk aktiveret «.

Yderligere oplysninger: Hvis du vil slette en besøgskonfiguration, der i øjeblikket er tildelt en enhed, skal du først gå til Indstillinger > Enheder > Skærme, fjerne konfigurationen fra den relevante enhed og derefter fortsætte med at slette konfigurationen.

Hvis du vil slette vilkår og betingelser, der i øjeblikket er tildelt en besøgstype, skal du først gå til Indstillinger > Besøg > Konfiguration > Typer og fjerne vilkårene og betingelserne fra besøgstypen.

Hvis du vil slette en besøgskioskprofil, som bruges på en enhed, skal du først gå til Indstillinger > Enheder > Skærme, fjerne besøgskioskprofilen fra den relevante enhed og derefter fortsætte med at slette den.

Licens til ugeplanlægger

For at frigøre en ugeplanlægningslicens skal du gå til Indstillinger > Generelt > Steder, åbne det pågældende sted og deaktivere indstillingen »Brug som arbejdssted i ugeplanlægningen«.

Denne artikel kommer fra GoBright hjælpecenter.

Se den oprindelige artikel
Besøg GoBright på ORGATEC 2026

Vil du have en GRATIS billet til ORGATEC? Klik her og kom og besøg os i Köln.

GoBright på Orgatec 2026
Billede af Kölns centrum