Er hver eneste booking synkroniseret med GoBright?

Så længe lokalet er konfigureret i GoBright , bliver alle bookingoplysninger synkroniseret. Dette forudsætter, at integrationen er sat korrekt op, og at administratorkontoen har adgang til rumoplysningerne.

Hvis lokalet ikke er konfigureret i GoBright , vil det ikke synkronisere nogen oplysninger. Mødeoplysningerne fra rummets postkasse synkroniseres med platformen, og det gælder også private møder. Disse er selvfølgelig også stadig markeret som private i GoBright .

Læs denne artikel for at tilføje og konfigurere værelser

Denne artikel kommer fra GoBright hjælpecenter.

Se den oprindelige artikel
Besøg » GoBright « på Orgatec 2026

Besøg os på Tysklands største messe for arbejdsplads- og kontraktmiljøer!

Klik her for at læse mere.
Billede af Kölns centrum