Är varje enskild bokning synkroniserad med GoBright?

Så länge som rummet har konfigurerats i GoBright synkroniseras all bokningsinformation. Detta förutsätter att integrationen har konfigurerats korrekt och att administratörskontot kan komma åt rumsinformationen.

Om rummet inte har konfigurerats i GoBright kommer det inte att synkronisera någon information. Mötesinformationen från rummets brevlåda synkroniseras med plattformen, detta inkluderar även privata möten. Naturligtvis är dessa fortfarande markerade som privata i GoBright också.

Läs den här artikeln om hur du lägger till och konfigurerar rum

Den här artikeln kommer från GoBright hjälpcenter.

Visa originalartikeln
Besök GoBright på Orgatec 2026

Besök oss på Tysklands största mässa för arbetsplats- och offentlig miljö!

Klicka här för att läsa mer.
Bild på Kölns stadskärna