Bestillingstillatelser og private bestillinger
I GoBright det er flere tillatelser knyttet til å endre og se bestillinger.
Bestillingstillatelser
Hver bestilling har en organisator – personen som opprettet bestillingen.
Arrangøren kan når som helst administrere sine egne bestillinger ved å oppdatere, stoppe, forlenge eller slette dem.
Brukerroller og tillatelser
GoBright støtter ulike brukerroller, hver med spesifikke tillatelser som konfigureres av en administrator. De tilgjengelige rollene inkluderer:
-
Vanlig bruker
-
Bookingansvarlig
-
Leder
Hvis du vil ha mer informasjon om brukerroller og tillatelser, kan du se artikkelen om brukerroller .
Hva bookingansvarlige og ledere kan gjøre
Bookingansvarlige og ledere kan:
-
Se alle bestillinger.
-
Stopp, forleng eller slett enhver bestilling.
Som standard kan de bare se bestillingsdato og -klokkeslett for bestillinger opprettet av andre brukere. En administrator kan imidlertid konfigurere hvilke bestillingsdetaljer disse rollene har lov til å se i de generelle innstillingene .
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se artikkelen om generelle innstillinger .
Private bestillinger
Når en bestilling opprettes, kan arrangøren merke den som privat. Dette sikrer at bestillingsemnet og beskrivelsen bare er synlige for arrangøren og deltakerne, mens andre brukere med tillatelser til bestillingsadministrasjon bare vil se begrenset bestillingsinformasjon i henhold til de konfigurerte innstillingene.
Tillatelser knyttet til romvisningen
Autentisering på romskjermen
Romvisningen kan konfigureres til å tillate bestillinger enten uten autentisering, med autentisering eller begge deler.
Når autentisering er nødvendig, må brukere identifisere seg med en PIN-kode eller et NFC-kort før de oppretter en bestilling. Dette tillater GoBright for å registrere den autentiserte brukeren som bookingarrangør.
Hvis administratoren har aktivert dette, kan brukere også velge Anonym og fortsette med å opprette bestillingen uten autentisering.
Disse innstillingene kan konfigureres i romprofilen. Se artikkelen Konfigurer romprofil for mer informasjon.
Administrere bestillinger på romvisningen
Administratoren kan også konfigurere hvem som har lov til å stoppe, forlenge eller slette bestillinger direkte fra romvisningen.
Hvis autentisering er nødvendig for disse handlingene, må brukerne autentisere med PIN-koden eller NFC-kortet før handlingen utføres. Dette sikrer at bare brukere med nødvendige tillatelser kan administrere bestillinger fra romvisningen.
Disse tillatelsene er også konfigurert i romprofilen .