Inbedrijfstelling Presets

Een inbedrijfstellingspreset slaat informatie op over de netwerkverbinding, NTP en andere instellingen en wordt gebruikt om de GoBright Interact in bedrijf te stellen.

Met een Commissioning Preset kun je deze instellingen eenmalig instellen en toepassen op een willekeurig aantal Interacts, wat je tijd bespaart. Een inbedrijfstellingspreset kan worden toegepast wanneer een Interact wordt toegevoegd via de GoBright Mobile App.

Commission Presets kunnen worden beheerd vanuit zowel de GoBright Portal als de GoBright Mobile app.

Hoe maak ik een Commissioning Preset via het GoBright portaal?

1. Aanmelden bij het GoBright portaal
  2. Ga naar Instellingen > Apparaten > Voorinstellingen inbedrijfstelling
  3. Klik op Toevoegen
  4. Vul de gegevens in
    1. Naam: naam van de voorinstelling
    2. Profiel: selecteer het Interact profiel dat je wilt toepassen op de Interact wanneer je dit inbedrijfstellingsprofiel gebruikt. Meer informatie over Interact profielen.
    3. Aansluiting
      1. Maak automatisch verbinding met ethernet (momenteel niet ondersteund, gebruik in plaats daarvan Wi-Fi)
      2. Wi-Fi: indien ingeschakeld kunnen de Wi-Fi-instellingen hieronder worden ingesteld
    4. NTP
      1. Automatisch:
        1. indien ingeschakeld wordt dhcp gebruikt om de NTP-server toe te wijzen
        2. indien uitgeschakeld: een NTP-serveradres kan handmatig worden ingesteld
    5. Instellingen
      1. Montage: selecteer hoe de Interact wordt gemonteerd (op een bureau of aan de muur). Dit heeft invloed op de instelling 'schermoriëntatie (zie hieronder)
      2. Bureautype: doet nog niets, maar is vereist. Kies er willekeurig een.
      3. Schermoriëntatie: stelt de oriëntatie van het scherm in. De waarden zijn afhankelijk van het geselecteerde montagetype (bureau of muur).
    6. Detectie van bezetting
      1. Automatische bezettingsdetectie: indien ingeschakeld zal de Interact de ingebouwde sensoren gebruiken om de bezetting te detecteren.

Hoe maak ik een inbedrijfstellingspreset via de GoBright mobiele app?

1. Open de appGoBright Mobile
  2. Zorg ervoor dat je bent aangemeld als beheerder
  3. Tik op de menuknop in de rechterbovenhoek
  4. Tik op Beheerderstools
  5. Tik op GoBright Interactie
  6. Tik op Inbedrijfstellingspresets beheren
  7. Selecteer een bestaande preset OF klik op de knop Preset toevoegen om een nieuwe preset te maken
  8. Vul de gegevens in
    1. Naam: naam van de voorinstelling
    2. Profiel: selecteer het Interact profiel dat je wilt toepassen op de Interact wanneer je dit inbedrijfstellingsprofiel gebruikt. Meer informatie over Interact profielen.
    3. Aansluiting
      1. Maak automatisch verbinding met ethernet (momenteel niet ondersteund, gebruik in plaats daarvan Wi-Fi)
      2. Wi-Fi: indien ingeschakeld kunnen de Wi-Fi-instellingen hieronder worden ingesteld
    4. NTP
      1. Automatisch:
        1. indien ingeschakeld wordt dhcp gebruikt om de NTP-server toe te wijzen
        2. indien uitgeschakeld: een NTP-serveradres kan handmatig worden ingesteld
    5. Instellingen
      1. Montage: selecteer hoe de Interact wordt gemonteerd (op een bureau of aan de muur). Dit heeft invloed op de instelling 'schermoriëntatie (zie hieronder)
      2. Bureautype: doet nog niets, maar is vereist. Kies er willekeurig een.
      3. Schermoriëntatie: stelt de oriëntatie van het scherm in. De waarden zijn afhankelijk van het geselecteerde montagetype (bureau of muur).
    6. Detectie van bezetting
      1. Automatische bezettingsdetectie: indien ingeschakeld zal de Interact de ingebouwde sensoren gebruiken om de bezetting te detecteren.

Een inbedrijfstellingspreset gebruiken

Een Commissioning Preset kan worden toegepast bij het toevoegen van een Interact via de GoBright Mobile App. Lees dit artikel voor meer informatie hierover.