Integratie in een signage oplossing via web url

De GoBright room display, wayfinder en mapviewer kunnen worden geïntegreerd als een HTML5 website. Vanzelfsprekend zullen beheer- en hardwaremogelijkheden (bijvoorbeeld NFC-integratie) niet werken.

Om de viewer te kunnen integreren, moet u deze als apparaat aanmaken in het GoBright portaal, en activeren via 'direct access url'.

Elk apparaat is bekend in het portaal, en daar is het gekoppeld aan instellingen en het doel ervan (bijvoorbeeld: room display).

Activeren van een apparaat (kamer display / speler)

Log in op het GoBright portaal met uw beheerdersaccount, en kies Instellingen > Apparaten.

Voeg nu een nieuw apparaat toe met de '+' knop, of selecteer een bestaand apparaat om te bewerken.

Kies vervolgens het 'profiel', waarbij het profiel het doel van het apparaat bepaalt. Dus het kiezen van een kamer display profiel maakt het apparaat een kamer display, het kiezen van een wayfinder profiel maakt het apparaat een wayfinder, enz.

Daarna worden gerelateerde instellingen gevraagd, dus als u een profiel kiest voor de weergave van een kamer, moet u ook een kamer kiezen die moet worden weergegeven.

Als u een nieuw apparaat toevoegt, moet u het eerst opslaan, en vervolgens op het apparaat in de lijst klikken om het te bewerken.

Kies dan 'Activeren via': 'Directe toegang url', en klik op 'Genereer url'.

Nu wordt een 'direct access url' getoond, die u in een browser kunt gebruiken.

Let op:

• Als u deze url gebruikt, zal het inloggen op GoBright en uw sessie overschrijven.
    Voor testdoeleinden is het dus het beste om de 'incognito' modus te gebruiken om de url te testen.
  • Gebruik de url slechts op één apparaat, want als het twee keer gebruikt wordt, zal de eerste van de twee niet goed werken

Een apparaat dat toegankelijk is via een "directe toegang url" zal in de lijst worden getoond als "url gegenereerd":