Scherm uit de Philips BDL3452T-serie - De GoBright App en instellingen.

Om de installatie te vergemakkelijken, sluit u een USB-toetsenbord aan op het Philips BDL3452T-scherm

Nadat u uw taal hebt gekozen, klikt u op een pijl aan de zijkant en kiest u het tandwielsymbool voor instellingen

De beeld- en audio-instellingen kunnen naar wens worden ingesteld. Configuratie 1 en 2 kunnen worden ingesteld volgens deze instellingen:

Op het tabblad Geavanceerde opties staan twee belangrijke instellingen:

• Uitschakeltimer: stel deze in op 24 uur (dit voorkomt dat het scherm in een slaapstand komt door het niet aan te raken)
  • Energiebesparing: zet dit op modus 4

Ga naar de Android-instellingen en log in met 1234

Ga naar beveiliging en vink het vakje aan om installatie van onbekende bronnen toe te staan

Ga terug naar het startscherm en kies Apps:

Open Chromium en ga naar https://install.gobright.wolk

Navigeer naar Meet/Work/Visit - Android 8 of hoger en download de nieuwste GoBright Apparaat-app (vxx.xx). Geef Chrome toestemming om te downloaden.

Druk op doorgaan:

Kies Toestaan

Selecteer toch downloaden

Als de download klaar is, druk je op de 3 puntjes rechtsboven en kies je Downloads.

Selecteer het download: full-xx.xx.apk bestand om de GoBright App

Druk op installeren en vervolgens op Openen

Toestaan GoBright App 3 keer en sta toe GoBright toegang tot de instellingen "Niet storen"

Toestaan GoBright App naar "Systeeminstellingen wijzigen", druk op doorgaan en zet de schakelaar om

Druk terug op het toetsenbord. Controleer de datum- en tijdzone en kies bevestigen en opnieuw opstarten.

Zorg er na het opnieuw opstarten voor dat de GoBright App is de aangepaste app die aan het begin opstart:

Klik op een pijl aan de zijkant en het tandwiel Instellingen en kies Android-instellingen.

Kies in Android voor Signage-display>Broninstellingen>Android-bron>Aangepaste app

Schakel "Aangepaste app geforceerd opnieuw opstarten" in en klik op app selecteren.

Kies het pictogram GoBright appen en opslaan.

Keer terug naar het tandwiel via een pijl aan de zijkant van het scherm en selecteer configuratie 1.

Ga naar Opstarten op bron en schakel laatste invoer uit, klik op invoer en selecteer Aangepast en opslaan.

Ga terug naar het startscherm en kies opnieuw "Apps" en start de GoBright App.

De activeringscode geeft aan welke kan worden ingevoerd in de GoBright portaal volgens deze instructies:

https://support.gobright.com/hc/en-us/articles/360005322893