Op het scherm staat een activeringscode, wat nu?

Zodra de GoBright app is geïnstalleerd, zal het scherm een activeringscode tonen. Dat betekent dat het nu klaar is om geactiveerd te worden binnen het GoBright portaal. Volg de onderstaande stappen om het te activeren:

• Log in op de GoBright Portal met een managersaccount
  • Ga naar Instellingen > Apparaten
  • Voeg een nieuw apparaat toe met de '+' knop
  • Kies het juiste profiel en andere instellingen
    (Afhankelijk van waarvoor het toestel wordt gebruikt, zijn deze instellingen aan verandering onderhevig)
  • Voer de activeringscode in het laatste veld in en sla het apparaat op

Na een korte tijd zou het toestel de juiste inhoud moeten weergeven.