Parkeerplaatsen configureren

In dit gedeelte leggen we uit hoe parkeerplaatsen kunnen worden geconfigureerd.

PARKEERPLAATSEN BEHEREN

Log in op de GoBright portal met uw manageraccount en kies Instellingen > Parkeren.

Selecteer Parkeerplaatsen in het submenu aan de linkerkant.

De lijst met ruimtes wordt aan de rechterkant weergegeven.

CONFIGUREER EEN PARKEERPLAATS

Begin met het toevoegen van een nieuwe ruimte door op de blauwe knop 'Toevoegen' te drukken of selecteer een bestaande ruimte om te bewerken.

ALGEMEEN

In het algemene gedeelte kunt u de algemene instellingen van de parkeerplaats instellen.

Het wordt aanbevolen om spaties een naam te geven van ten minste drie tekens, bijvoorbeeld: 'Park 001'.

Met 'Profiel' kunt u een instellingenprofiel selecteren, dat bepaalt hoe de parkeerplaats zich in het systeem gedraagt. Bijvoorbeeld of no-show detectie is ingeschakeld, of het boekbaar is, enz.

Er kunnen boekingsinstructies worden toegevoegd die kunnen worden bekeken wanneer een boeking wordt gemaakt.

LOCATIE EN HET AFSLUITEN VAN EEN PARKEERPLAATS

De locatie kan worden gekozen uit de lijst met toegevoegde locaties. Hiermee wordt ook de tijdzone ingesteld op basis van de gedefinieerde locatie. Als er geen locatie wordt gekozen, moet de tijdzone handmatig worden geconfigureerd voor de parkeerplaats.

Ruimtes kunnen (tijdelijk) worden afgesloten zodat niemand er gebruik van mag maken.

OPTIES

In het optiegedeelte kunt u selecteren welke voorzieningen beschikbaar zijn op de parkeerplaats, bijvoorbeeld een elektrisch oplaadpunt.

BATCHGEWIJS UPDATEN VAN BESTAANDE PARKEERPLAATSEN

Bestaande bureaus kunnen als een veelvoud worden geselecteerd en nieuwe instellingen kunnen in bulk worden toegepast.

Log in op de GoBright portal met uw manageraccount en kies Instellingen > Parkeren.

Parkeerplaatsen die een update nodig hebben, kunnen worden geselecteerd door de vakjes aan te vinken.

Selecteer vervolgens de optie Bulkupdate.

Selecteer het veld dat u wilt bijwerken

Selecteer de nieuwe instelling voor de parkeerplaatsen

Bevestig de bulkupdate door de blauwe knop Bulkupdate te selecteren.

Knop bulkupdate.png