Een Interact profiel maken of wijzigen

Het Interact profiel bevat instellingen voor de Interact. Algemene informatie over profielen vind je in het algemene 'profielen' artikel.

GoBright Interact - nieuwe hardware voor ruimtereservering en balieboeking

Log in met je GoBright beheerdersaccount en ga naar Instellingen > Apparaten > Profielen en open een bestaand Interact profiel of maak een nieuw profiel aan.

Algemene instellingen

Naam
De naam van het profiel. Dit is alleen ter referentie.

Type
Type van het profiel. Selecteer "Interact" om een nieuw Interact-profiel te maken.
Een profieltype kan later niet worden gewijzigd.

Instellingen apparaat

Scherm aan/uit tijden gebaseerd op openingstijden kamer/balie

• Indien ingeschakeld: De aan/uit-tijden van het scherm van de Interact volgen de openingstijden van de kamer of balie waaraan het is toegewezen.
  • Indien uitgeschakeld: er wordt een extra instellingensectie geopend waar je de 'Openingstijden' (aan/uit-tijden) van de Interact kunt instellen.

Om te leren hoe je een profiel toepast op een Interact, volg je deze handleiding: Hoe geef ik opdracht aan een Interact.
Lees dit artikel om te leren hoe je een kamer of balie boekt met behulp van een Interact.