Het display geeft een onjuiste tijd aan

Er zijn twee plaatsen waar de tijd moet worden geconfigureerd, binnen GoBright en op het display. De tijdzone binnen GoBright kan worden geconfigureerd binnen locaties. Hierdoor worden de juiste tijden ingesteld binnen het portaal en voor alle boekingen.

Dezelfde tijdzone moet worden geconfigureerd op de tablet. Standaard wordt dit gedaan wanneer de GoBright app is geïnstalleerd en de publieke NTP server gebruikt. Als binnen de organisatie een alternatieve NTP-server wordt gebruikt, kan deze worden geconfigureerd door de GoBright app tijdelijk te sluiten:

Instellingen van het weergaveapparaat wijzigen (kioskmodus verlaten)