Map viewer profielen

Weergaveprofiel configuratie map viewer

Het weergaveprofiel van de kaartviewer bevat gedeelde instellingen voor de kaartviewers die u gebruikt.
Voor algemene informatie over profielen, zie het algemene 'profielen' artikel.

Deze profielen zijn te vinden onder Instellingen > Apparaten > Profielen.

Instellingen apparaat

De apparaatinstellingen configureren het apparaat voor het geval dat de map viewer wordt getoond op een gecertificeerd apparaat (van toepassing indien de map viewer wordt getoond op gecertificeerde hardware). Het wordt aangeraden om de toegang tot de instellingen op het apparaat zelf te beveiligen, en een dagelijkse reboot te plannen.

Visualisatie-instellingen

De instelling 'visualisatie' bepaalt of u details wilt tonen aan de organisator (de persoon die de kamer of het bureau heeft geboekt) wanneer erop wordt geklikt. Als u die details niet wilt laten zien, kunt u deze optie uitzetten.

Scherm aan/uit instellingen

De scherm aan/uit instellingen configureren wanneer het apparaat het scherm aan en uit moet zetten, in het geval de kaartviewer wordt getoond op een gecertificeerd apparaat (van toepassing indien de kaartviewer wordt getoond op gecertificeerde hardware).

Voorbeeld van een weergave met een map viewer

Voorbeeld van een weergave met een map viewer