De Connect is uitgeschakeld

Als de Connect geen licht geeft, is hij uitgeschakeld. Dit kan opzettelijk of per ongeluk gebeuren, hier zijn de redenen waarom een Connect kan zijn uitgeschakeld.

Het bureau is gesloten

Het is mogelijk om een balie (tijdelijk) af te sluiten zodat deze geen boekingen meer kan aanmaken en niet meer op de kaartviewer te zien zal zijn. Indien ingeschakeld zal de Connect volledig worden uitgeschakeld.

De openingstijden zijn verkeerd ingesteld

Binnen de bureau profiel instellingen kunnen de openingstijden worden ingesteld voor een groep bureaus. Afhankelijk van deze tijden worden de balies geopend of gesloten. Controleer of de openingstijden van de balies juist zijn ingesteld binnen dit profiel:

Configureer bureau profiel

De Connect krijgt geen stroom

Via een USB kabel of via de LINAK motor moet de Connect gevoed worden om te kunnen functioneren.

Aansluiten toont andere kleuren

Als de Connect is ingeschakeld maar een andere kleur weergeeft dan de standaardkleur Groen, Rood of Oranje, lees dan het onderstaande artikel om de betekenis van alle kleuren te begrijpen:

Kleuren en instellingen verbinden