Wat is GoBright?

We zijn blij dat u het vraagt! GoBright introduceert een slimmer gebruiks- en reserveringsproces, waardoor de administratietijd binnen organisaties afneemt. GoBright faciliteert de toenemende vraag naar flexibele manieren van werken en elkaar ontmoeten.

Modules

Het GoBright platform bestaat uit verschillende modules, die in uw organisaties kunnen worden gebruikt:

Zaalbeheer, Baliebeheer, Mapping, bewegwijzering, digitale receptie

Gebruik GoBright

Er zijn verschillende manieren om GoBright te gebruiken:

• Web portal
    De web portal is het hart van het platform en wordt gebruikt om kamers te boeken, bureaus te reserveren, uw boekingen te beheren, bezoekers te beheren, enz.
    Als u een beheerder bent, zult u de web portal gebruiken om het systeem in al zijn glorie te configureren.
  • Geïntegreerde systemen (Outlook, Google G Suite Calendar, Facility software)
    GoBright kan geïntegreerd worden met verschillende systemen, en kan dus vanuit die systemen gebruikt worden.
    Gebruik het vanuit uw kameragenda's in Outlook en Google G Suite Calendar, of vanuit een Facility Management Information System (FMIS).
    Wees niet bang! Wij zullen de gegevens synchroniseren en helemaal verwerken...
  • App voor iOS- en Android-telefoons
    De app voor smartphones kan worden geïnstalleerd in de Apple App store of Google Play Store. Zoek gewoon naar 'GoBright' en installeer de app.
  • Kamer displays
    Wat is er in die kamer? Kijk maar naar de display! Prachtig vormgegeven displays laten zien wat er in de zaal gebeurt, of reserveer de zaal ter plekke.
  • Map viewers
    Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ontwerp een plattegrond, en toon die in een plattegrondviewer. Daar kunt u zien wat er beschikbaar is en ter plekke uw kamer of bureau boeken.
  • Wegwijzer
    Waarheen is de vraag! Bekijk de routebeschrijving naar uw vergaderzaal via de routezoeker.
  • Digitale receptie kiosk
    Geef uw bezoekers een warm welkom, en houd uw administratie bij. Digitaliseer het registratieproces, laat de bezoeker niet onopgemerkt voorbijgaan met badges, en laat de receptionist zich concentreren op datgene waar hij goed in is: het verwelkomen van uw bezoeker.

Mensen en rollen

GoBright kent het concept van "gebruikers" en "bezoekers". Gebruikers kunnen het systeem gebruiken, en bezoekers zijn mensen die zich aanmelden via de Digitale Ontvangstkiosk.

Gebruikers hebben rollen in het systeem, een gewone gebruiker kan GoBright gewoon gebruiken als zijn persoonlijke assistent en kamers en bureau boeken, en zijn eigen boekingen beheren.
Boekingsmanagers hebben de mogelijkheid om alle boekingen te beheren, en de analyses te bekijken.
Een gebruiker of boekingsmanager kan worden toegewezen om ook de bezoekers te beheren.
Last but not least, als u een 'manager' bent kunt u alle (technische) details van het systeem beheren.

Waar is mijn module?

GoBright is modulair, wat ook betekent dat u niet alles hoeft te gebruiken of te kopen. Mist u enkele opties in uw omgeving? Neem contact op met uw kantoorbeheerder, en kijk hoe u dit kunt oplossen!

Volgende...

Hoe werkt het?