NTP niet geconfigureerd (fout)

Als dit bericht op het scherm verschijnt, controleer dan de instellingen voor tijd/datum en tijdzone.

Voor WebOS, zie "algemene instellingen" in dit artikel voor meer informatie.

In Windows, ga naar Instellingen > Tijd & Taal > Datum & Tijd.

WebOS6 (Werk rond)

Als u een webOS6-apparaat hebt en de fout NTP Not Configured (NTP niet geconfigureerd) krijgt, doe dan het volgende:

1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Tijd & datum > NTP-serverinstelling
  2. Stel Standaard NTP Server in op UIT
  3. Stel Type in op URL
  4. Vul in pool.ntp.org
  5. Klik Nu bijwerken
  6. Start het apparaat opnieuw op
  7. Open Instellingen > Algemeen > Tijd en datum
  8. Zet Automatisch op UIT en dan weer op AAN
  9. Sluit het instellingenmenu
  10. De weergave zou nu een activeringscode moeten tonen