Mijn inhoud wordt niet correct weergegeven of wordt afgesneden op de schermen

• Zorg ervoor dat uw inhoud correct is ingesteld voor de resolutie en oriëntatie (liggend of staand) van uw scherm(en).
  • Controleer de resolutie(s) van elke dia, zorg ervoor dat elke dia de juiste resolutie(s) heeft ingesteld.
  • Nadat u de oriëntatie van een webOS-apparaat in het instellingenmenu van het apparaat hebt gewijzigd, moet u het apparaat opnieuw opstarten om de instellingen toe te passen op de GoBright View-app.
  • Controleer of de kanaal-, zone-, lay-out- en resolutie-instellingen correct zijn ingesteld, zie: Kanalen & Lay-outs
  • Nadat u de inhoud hebt gewijzigd, moet u op de knop "Inhoud bijwerken" drukken zodat de nieuwe inhoud naar de apparaten wordt verzonden.
  • Nadat u een configuratie hebt gewijzigd, moet u op de knop 'Configuratie bijwerken' drukken zodat de nieuwe configuratie naar de apparaten wordt verzonden.
  • WebOS-apparaten: zorg ervoor dat de tegelmodus UIT staat. Dit is een videowandinstelling die je kunt vinden in de apparaatinstellingen. Dit is geen weergave-instelling.
  • WebOS-apparaten: als dit allemaal niet werkt: reset het apparaat naar de fabrieksinstellingen en stel het vervolgens in volgens onze installatiehandleiding.